Ana SayfaDizilerAfili Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kerem'in İtirafı Ayşe'ye Kaza Yaptıracak!

İlgili Postlar

Afili Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kerem’in İtirafı Ayşe’ye Kaza Yaptıracak!

Kanal D ekranlarının en çok izlenen yeni fenomen dizilerinden Afili Aşk, bayram dolayısı ile verdiği bir hafta aradan sonra 21 ağustos çarşamba günü yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kerem Ayşe’nin matematik hocasından onu kıskanmaya başlayacak. Bu kıskanmanın sonunda sürekli onu düşündüğünü Ayşe’ye itiraf edecek. Kerem’in itirafı Ayşe’ye kaza yaptıracak.

Çarşamba Dizileri 2019

Kerem’in İtirafı Ayşe’ye Kaza Yaptıracak!

Afili Aşk 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kerem, Ayşe’nin matematik hocasının genç ve yakışıklı olduğunu görünce onu kıskanmaya başlıyor. Ayşe ise Kerem’in sürekli kendisini düşündüğünü anladığı için bu durum hoşuna gidiyor. Ayşe, şirketin çekeceği reklam filminin setine matematik hocasıyla gidinci ortalık iyice karışıyor. Kerem, tüm bunların üzerine matematik hocasının Ayşe’ye araba kullanmayı öğreteceğini duyunca ortalık karışıyor.

İşte Afili Aşk 10. Bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/D45oQWVz8DA

AFİLİ AŞK 9. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayşe ile Kerem, tekrardan barışmış gibi yapıp evlilik oyununu sürdürmeye devam ediyorlar. Muhsin bey, rakip şirketin beğenilerinin kendi şirketinden önce olduğunu görünce acilen çalışanları toplar ve çare aramaya başlar. Ceyda, tanıtımlarda Kerem’in ön planda olma fikrini ortaya atınca olanlar olur. İstemese de Ayşe’de işin içine girmiş olur. Volkan ikilinin sürekli fotoğraflarını çekip paylaşımda bulunur. Paylaşımlar öyle beğeni alır ki, Ayşe ile Kerem’in bir milyona yakın takipçileri oluşur. Artık ikilinin takipçileri onları sürekli görmek ister.

Erkut askerden döner ve aile kurbanlarını keser. Hatta Muhsin beylere de kurban eti götürürler. Yelda, Muhsin beye kurban eti yedirmez ama Ayşe, evden getirdiği kurban etini Muhsin beye gizlice yedirir. Rıza, Muhsin beyden şirkette Erkut için bir iş ister. Muhsin de kabul eder. Erkut, hangi pozisyonda çalışacağı hayalleri kurarken birden kendisini şirketin çay ocağında bulur.

Ayşe ve Kerem’in takipçileri onların öpüşmesini ister. Ayşe de Kerem’de bu fikre karşı çıkarlar ancak Muhsin bey bu fikri onaylar. Kerem Ayşe’nin daha önce hiç kimseyle öpüşmediğini öğrenir. Kerem’le Ayşe, öpüşür gibi yaparken fotoğraf çekinmeye karar verirler. Ancak Kerem Ayşe’yi öper.

Afili Aşk 10. Bölüm Fragmanı İzle! Ayşe’nin Matematik Hocasını Gören Kerem Şok Olacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler