Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 10. Bölüm 2. Fragmanı! Ali İle Pilot Aynı Tarafta!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 10. Bölüm 2. Fragmanı! Ali İle Pilot Aynı Tarafta!

Atv’nin reyting rekortmeni yeni dizisi Kimse Bilmez, bayram dolayısı ile verdiği bir hafta aradan sonra 20 ağustos salı günü 10. yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, zor durumda olan Sevda ve Duygu’yu kurtarmak için, Ali ile Pilot aynı tarafta yumruk yumruğa mücadele edecek. Sevda, Ali’yi kurtarmak için onunla evlendiğini söyleyecek.

Salı Dizileri 2019

Ali İle Pilot Aynı Tarafta!

Kimse Bilmez 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Pilot, Duygu’yu kurtarmak için savaşırken, Ali’de Sevda’yı kurtarmak için savaşıyor. Ali kardeş bir birlerinden habersiz aynı tarafta dövüşüyor. Uygar’ı karşılarında gören Sevda, onun kendisinden ümidini kesmesi ve bu savaşı bir an evvel bırakması için, Ali ile evlendiğini söylüyor.

İşte Kimse Bilmez 10. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1162283604946370560

KİMSE BİLMEZ 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali’nin kardeşini ondan saklayan Kurt bey, Ali’nin kardeşinin izine yaklaşmasından rahatsız olup Sevda üzerinden onu tehdit eder. Gece Sevda’nın başına silah dayalı bir videosu Ali’ye gelir ve Ali Uygar’ın evinde bulunan Sevda’nın yanına gittiğinde başında, ceset işini fazla uzatmaması için bir not bulur. Sevda, uyanınca başında Ali’yi görünce şaşırır. Ali gerçeği anlatamayacağı için onu özlediğini onun için geldiğini söyler. Sevda, kendisini Uygar’dan kıskandığını özlediğini zanneder ve Ali’yle birlikte onun evine gider.

Sevda’yı yatakta bulamayan ailesi onu merak eder. Ali, babasına durumu anlatır. Ancak Sevda’nın haberi olmadığını yineler ve kendisiyle kalırsa güvende olacağını söyler. Pilot, Duygu’nun yanına gider. Onun kendisi hapisteyken merak edip iş yerine gelip sorduğunu öğrenince mutlu olur. Duygu, Pilot’a gittiği istikametin kendi evleri olduğunu söyler ve Pilot ‘Keşke’ der. Açıklama yapmak zorunda kalan Pilot, ‘Keşke benimde mutlu bir yuvam olsa’ der. Duygu, kalbinde kimse olup olmadığını sorduğunda kalbinin sahibi olduğunu söyler.

Duygu ile Pilot, yolda uyuşturucudan ölen bir genci görünce perişan olur. Pilot, deposunda bekleyen ne kadar uyuşturucu varsa ateşe verir. Uyuşturucunun sahibi Vedat’ı dövüp ayaklarından tavana asar. Pilot, bu yapanların mekanını basar ve bir daha uyuşturucu işi yapmayacağını söyler. Duygu’nun eczanesinin yakınlarından bir ecza deposu açmayı düşünen Pilot, tamda eczanenin karşısından bir yer bulur.

Bu arada Sevda, defileye çıkar. Ali’de kendisine gelen videonun gönderildiği adresi bulur ve canlı Sevda’nın defilesinin izlendiği bilgisayarı bulur. Hemen gidip Sevda’yı sahneden alır. O sırada Sevda’nın üzerine silah doğrulur.

Kimse Bilmez 10. Bölümden İlk Sahne Yayınlandı! Pilot’dan Duygu’ya Yemek Daveti Fırsatı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler