Ana SayfaDizilerAfili Aşk 10. Bölüm Fragmanı İzle! Ayşe'nin Matematik Hocasını Gören Kerem Şok...

İlgili Postlar

Afili Aşk 10. Bölüm Fragmanı İzle! Ayşe’nin Matematik Hocasını Gören Kerem Şok Olacak!

Kanal D ekranlarının yeni bölümü merakla beklenen dizisi Afili Aşk’ın 9. son bölümü ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde, rakip şirketin tanıtımının kendi şirketini geçtiğini öğrenen Muhsin bey, yeni bir şeyler yapmak için herkesi toplar. Ceyda, şirketin tanıtımında Kerem’in yer almasını isterken Ayşe’nin de tanıtımda yer alma fikri onaylanır. İkilinin takipçileri onları öpüşürken görmek ister. Dizinin yeni tanıtımında, Ayşe’nin eve gelen matematik hocasını gören Kerem şok olacak!

Çarşamba Dizileri 2019

Ayşe’nin Hocasını Gören Kerem Şok Olacak!

Afili Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ayşe ile Kerem’in öpüşmesini isteyen takipçilerinin bu isteğini yapmak zorunda kalan ikili öpüşür gibi poz verir ancak Kerem, son anda Ayşe’yi öper. İlk defa biriyle öpüşen Ayşe şok içerisindedir. Ayşe’nin matematik dersi alması gerekir. Kerem, matematik dersi verecek isimlerin içinden Muammer ismini seçer. Eve gelen hocanın çok yakışıklı olduğunu gören Kerem, kıskançlık krizlerine girmeye başlar.

İşte Afili aşk 10. bölüm fragmanı….

https://youtu.be/g-tUG87FY7M

 

AFİLİ AŞK 9. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayşe ile Kerem, tekrardan barışmış gibi yapıp evlilik oyununu sürdürmeye devam ederler. Muhsin bey, rakip şirketin beğenilerinin kendi şirketinden fazla olduğunu görünce acilen çalışanları toplayıp çare aramaya başlar. Ceyda, tanıtımlarda Kerem’in ön planda olma fikrini atınca olanlar olur istemese de Ayşe’de işin içine girer. Volkan ikinin sürekli fotoğraflarını çekip paylaşır. Öyle beğeni alır ki fotoğraflar bir milyona yakın takipçileri oluşur. İkilinin takipçileri Ayker isimli blok bile oluştururlar.

Erkut askerden döner. Aile kurbanlarını keser hatta Muhsin beylere de kurban eti götürürler. Yelda, Muhsin beye kurban eti yedirmez ama Ayşe, evden getirdiği kurban etini Muhsin beye yedirir. Rıza, Muhsin beyden şirkette Erkut’a iş ister. Muhsin de kabul eder. Erkut, hangi pozisyonda çalışacağı hayalleri kurarken birden kendisini şirketin çay ocağında bulur.

İkilinin takipçileri onların öpüşmesini ister. Ayşe de Kerem’de bu fikre karşı çıkarlar ancak Muhsin bu fikri onaylar.Kerem Ayşe’nin daha önce kimseyle öpüşmediğini öğrenir. Kerem’le Ayşe, öpüşür gibi yaparken fotoğraf çektirir. Ama Kerem, son anda dayanamayıp Ayşe’yi öper.

Afili Aşk 9. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Ayşe Kerem’in Öpmesine İzin Verecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler