Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır Dizisi Bomba Gibi Geliyor!

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır Dizisi Bomba Gibi Geliyor!

Önümüzdeki sezon Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Aşk Ağlatır’ın çekimlerine başlandı. Yabancı bir diziden uyarlanan Aşk Ağlatır’ın iki baş rol oyuncusunu Gülperi ve Avlu dizilerinden tanıyoruz. Yeni sezonun iddialı diziler arasında yerini alacağı beklenen dizinin başrol oyuncularının uyumu ise dikkatlerden kaçmıyor. Yapımcılığını MF yapımın üstlendiği, yönetmenliğini Gökçen Usta’nın yaptığı, senaryosunu ise Yelda Eroğlu’nun uyarladığı, Aşk Ağlatır dizisi bomba gibi geliyor.

Deniz Can Aktaş Kimdir?

Hafsanur Sancaktutan Kimdir?

Aşk Ağlatır Dizisi Bomba Gibi Geliyor!

Aşk Ağlatır dizisinin çekimlerine başlandığı Twitter’dan yapılan bir paylaşım ile duyuruldu. Dizinin ilk sahnesinden fotoğraf ile paylaşılan Aşk Ağlatır dizisi Show Tv ekranlarında yayınlanacak. Yapımcılığını MF Yapımın üstlendiği dizi,“Love That Makes You Cry” isimli yabancı bir dizisinden uyarlandı. Aşk Ağlatır dizisinin başrol oyuncuları; Gülperi dizisinden tanıdığımız Hafsanur Sancaktutan ile Avlu dizisinden tanıdığımız Deniz Can Aktaş paylaşıyor.

Hafsanur Sancaktutan, Gülperi dizisinde sevmediği bir insanla zorla küçük yaşta evlendirilmiş Fidan karakterinde bir kızı canlandırmıştı. Deniz Can Aktaş ise, en son Avlu dizisinde Alp Öztürk karakteri ile ekrana gelmişti. Yakışıklı oyuncu kısa dönem Çukur dizisinde de rol almıştı.

AŞK AĞLATIR DİZİSİNİN KONUSU!

Taşradan İstanbul’a göç etmek zorunda kalmış ve tek başlarını ayakta kalma mücadelesi veren gençlerin, vicdan ve aşkları arasında kalarak içlerinde yaşadıkları çatışmayı anlatıyor.

Deniz Can Aktaş, Aşk Aglatır dizisinde 20 yaşında İstanbul’a gelmek zorunda kalan Yusuf isimli bir genci canlandırıyor. Hayatın zorluklarıyla kavrulan gencin, yaşadığı zorluklara rağmen bir gün her şeyi değiştirebileceğine derinden inanan, bir gün şansının ona da gülebileceğini ümit eden Yusuf’un yolu Ada ile nasıl kesişecek?

Hafsanur Sancaktutan ise dizide Ada isminde bir genç kızı canlandıracak. Ada, çevresindeki insanların tüm baskılarına rağmen içindeki yaşama sevincini korumayı başarmış, iyilik dolu bir genç kızdır. Hayat dört bir taraftan Ada ve Yusuf’un aralarına beton duvarlar gibi girerken, ikili arasında oluşacak aşk da beton çatlaklarında yeşeren çiçekler gibi yine de boy verecek.

Gülperi ve Avlu Dizilerinin İki Oyuncusu Yeni Dizide Bir Araya Gelecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler