Ana SayfaKimdirHafsanur Sancaktutan Kimdir?

İlgili Postlar

Hafsanur Sancaktutan Kimdir?

“Servet” dizisinin sevilen oyuncusu Hafsanur Sancaktutan kimdir? Hafsanur Sancaktutan kaç yaşında? Hafsanur Sancaktutan dizileri neler? Hafsanur Sancaktutan filmleri neler? Hafsanur Sancaktutan aslen nereli? Hafsanur Sancaktutan hangi burç? Hafsanur Sancaktutan hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazık.

Hafsanur Sancaktutan Kaç Yaşında? Hafsanur Sancaktutan Aslen Nereli? Hafsanur Sancaktutan Hangi Burç?

Hafsanur Sancaktutan, 20 Mart 2000 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Hafsanur Sancaktutan, Balık burcudur.

Hafsanur Sancaktutan Kimdir?

Hafsanur Sancaktutan eğitim hayatına İstanbul’da devam etmiştir. Oyuncu olmak isteyen Hafsanur Sancaktutan, kendini bu alanda geliştirebilmek için liseden sonra özel olarak oyunculuk dersleri almaya başlamıştır. Güzelliği ve yeteneği ile ön plana çıkan genç oyuncu adayı, ilk olarak 2018 senesinde ekranların sevilen dizisi “Gülperi” ile izleyicisiyle buluşmuştur.

Yeteneği ile seyiriciyi etkilemeyi başaran Hafsanur Sancaktutan, aynı sene “Servet” dizisinin başarılı kadrosunda da kendine yer edinmeyi başarmıştır. Performansıyla adından daha çok söz ettirecek gibi duran Hafsanur Sancaktutan bu sene “Aşk Ağlatır” dizisiyle yeniden izleyicisiyle buluşmuştur.

Hafsanur Sancaktutan Dizileri

  • 2019 – Aşk Ağlatır
  • 2018 – Servet
  • 2018 – Gülperi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler