Ana SayfaKimdirKorhan Saygıner Kimdir?

İlgili Postlar

Korhan Saygıner Kimdir?

Ekranın sevilen sesleri arasında yer alan, ünlü sunucu ve oyuncu Zuhal Topal’ın eşi Korhan Saygıner Kimdir?Korhan Saygıner Nerede Doğdu? Korhan Saygıner Aslen Nereli? Korhan Saygıner Hangi Burç? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Korhan Saygıner Nerede Doğdu? Korhan Saygıner Aslen Nereli? Korhan Saygıner Hangi Burç?

Sevilen rock sanatçısı Korhan Saygıner 9 Ağustos 1976 yılında İzmir Karşıyaka’da doğmuştur. Korhan Saygıner Aslen İzmirlidir. Korhan Saygıner Aslan burcudur.

Korhan Saygıner Kimdir?

Korhan Saygıner dört çocuklu bir ailenin en küçük çocuğu olarak dünyaya geldi. Müziğe olan ilgisi ortaokul yıllarında piyano eğitimi, lise yıllarında ise gitar eğitimi alarak başlamıştır. 90’lı yıllarda büyük gazeteler müzik yarışmaları yaparlardı. Korhan Saygıner lisede arkadaşlarıyla kurduğu grubuyla bu yarışmalara girdi ve üç yıl boyunca çeşitli dereceler aldı.

Korhan Saygıner, 1994 yılında üniversiteyi kazanıp mühendis diplomasını aldı ancak müziğe olan tutkusunu hiç değişmedi. Daha sonra şan eğitimi aldı ve 2005 yılında “Yaz Beni” adlı bir albüm çıkardı. Albümü ile dinleyenlerin beğenisinin kazandı. Beste ve yorumları ile dikkat çeken usta sanatçı Türk Böbrek Vakfı’nın organ bağışı destek kampanyasında Funda Arar’la birlikte bir düet yaptı. Bir Sezen Aksu parçası olan “Tükeneceğiz” adlı şarkıya yaptığı düetle büyük beğeni topladı.

Ayrıca 6 parça’da besteciliğini konuşturan Korhan Saygıner 2015 Eurovision Şarkı yarışmasında 1. olan My Nubmer One parçasının bestecisi Cihristos Dantis ile ortak bir şarkıya imza atmıştır.

Korhan Saygıner konserlerde göz dolduran başarılı performanslara imza atıyor. Ünlü sunucu ve oyuncu Zuhal Topal ile 27 Ağustos 2008 yılında Sarıyer’deki Sait Halim Paşa yalısında dünya evine girdi. Bu evlilikten Lina adlı bir de kız çocuğu oldu.

Son dönemde özellikle Kıbrıs’ta sahne alan ünlü şarkıcı, geniş hayran kitlesine sahip. Özellikle Kıbrıs’a ünlü şarkıcı Korhan Saygıner’i dinlemeye, birçok hayranı geliyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler