Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 9. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Selin Demir'in Gitmesini İstemiyor!

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 9. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Selin Demir’in Gitmesini İstemiyor!

Fox Tv’nin sevilen dizilerinden Her Yerde Sen’in 10. yeni bölümü 9 ağustos cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Alara, Demir’e saplantılı bir şekilde aşık olmuş ve aralarında bir şey olduğunu zannettiği Selin’le Demir’i ayırmak için planlar yapmaya başlar. Demir, Selin’in Vedat’a kendisini Merve olarak tanıttığını öğrendikten sonra ona çok sinirlenir. Dizinin yeni bölüm fragmanında Demir’in pasaportunu görüp gideceğini zanneden Selin çok üzülür. Selin Demir’in gitmesini istemiyor.

Cuma Dizileri 2019

Selin Demir’in Gitmesini İstemiyor!

Her Yerde Sen 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Demir, Selin’in her başı sıkıştığında kendisine Alara kozunu kullanmasına çok sinirleniyor. Demir’in tüm ayarlarını bozan Selin, onu kıskanmaya başladığını belli ediyor. Rüyasında Demir’in odasını boş olarak gittiğini gören Selin uyandığında onun gitmemiş olduğunu görünce sevinçten Demir’in boynuna sarılıp ‘Sen gitme ne olur’ diyor.

İşte Her Yerde Sen 9. bölüm 2. fragmanı…

HER YERDE SEN 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir’le Selin, Alara için yaptıkları yeni projenin arsasına gidip baktıktan sonra birlikte piknik yapıp gelecekten bahsederler. Artık aynı evde kalmaktan şikayetçi olmayan Selin ve Demir iyice yakınlaşmaya başlar. Evde de artık iyi geçinen ikili Demir’in hazırladığı sofraya oturup birlikte oturup yemek yerler. Selin, etleri elleriyle yemeye başlar. Demir ise çatal bıçak kullanarak özenle yemeğini yer. Bunu gören Selin ona zorla eliyle yemek yedirmeye çalışır. Selin, sokakta satılan yemekleri yemeyen Demir’e dışarıda yemek yedirir.

Demir, Alara ile görüşmek için evine gittiğinde, onun kendi portresini yaptığını görür. Alara’nın kendisine olan saplantısının hastalık derecesinde olduğunu anlar. Demir, Alara’ya projeyi bir an bitirip teslim edeceklerini söyler. Ama Alara, işin çabuk bitmesini istemez. Demir, Vedat’dan Selin’in kendisini ona Merve olarak tanıttığını öğrenir. Demir, Selin’in kendisi hakkında Vedat’dan bilgi aldığını zanneder ve çok sinirlenir. Odasına girdiğinde masasının üstünde Alara’nın notunu görür. Selin, kendisini anlatmak ve özür dilemek için Demir’in odasına girdiğinde onun Alara ile telefonda konuştuğunu görür. Daha sonra masada duran Alara’nın, ‘Seni Paris’e kaçırıyorum’ yazan notu görür.

Her Yerde Sen 9. Bölüm Fragmanı İzle! Demir Selin’i Affedecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler