Ana SayfaÜnlülerJennifer Lopez Antalya'yı Salladı!

İlgili Postlar

Jennifer Lopez Antalya’yı Salladı!

Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez dün akşam gerçekleşen merakla beklenen Antalya konserinde doğruyu söylemek gerekirse adeta bir bomba etkisi yarattı ve muhteşem bir görsel şölen oluşturdu.

Jennifer Lopez Antalya’yı Salladı!

jennifer lopez antalya konseri

Uzun zamandır Türkiye’ye gelmeyen Lopez ‘Türkiye’de olmaktan Antalya’da olmaktan burda konser vermekten çok mutluyum ifadelerini kullandı. Antalya’nın Serik ilçesinde İt’s My Party konsepti altında konser veren Lopez 21:50 de sahneye çıkıp yaklaşık 2 saat sahnede kalan sanatçıyı izlemek için hayranları çok erken saatlerde konser verdiği otelde uzun kuyruklar oluşturdu. Giriş kısmında bilet kontrolü ve geniş güvenlik aramasının ardından dinleyiciler konser alanına alındı. Hatta konser alanına giderken Jennifer Lopez’in dev posterinin önünde fotoğraf çekilen hayranları bu görüntüleri sosyla medya hesaplarından paylaşmayıda ihmal etmedi.

Burda Olmaktan Çok Mutluyum!

Konser boyunca dinleyicilerin şarkıların hepsine eşlik etmesi ve tam bir görsel şölene dönüşen Antalya konseri Lopez’i mutlu etti. Bunun üstüne Türkiye’de olmaktan çok mutluyum burada olmaktan Antalya’da konser vermekten çok mutluyum ifadelerini kullanan Jennifer Lopez aynı zamanda doğum günümü burada kutlayacağımı söylemiştim ve öyle oldu’ sizinle kutlamaktan memnunum ‘ ifadelerine yer verdi.

Bilet Ücreti Ayakta 7 bin lira…

jennifer lopez

Antalya’nın Serik ilçesinde lüks bir otelde gerçekleşen konserde bilet ücretleri bizleri  bir hayli şaşırtmıştı. Bilet fiyatlarının bu kadar yüksek olması aslında beklentileri de oldukça bir hayli o yönde yükseltmiş olup konser sonunda da o fiyatı veren dinleyicilerde memnuniyet yüz ifadesi içeren bir görüntüyle oradan ayrılmalarına neden oldu. Bilet fiyatlarına gelecek olursak ayakta izleyenler 7 bin tl, toplamda 28 loca olan kısımda ise bilet fiyatı 50 bin euroya kadar yükseldi.

Teknik Ekip Çok Kalabalıktı

Kendi ekibinin dışında Türkiye’den 60 Kişilik bir ekip dahil olurken kendisinin ise 150 kişiden oluşan ekibi bir araya gelerek müthiş bir iş ortaya çıkardı. Jennifer Lopez’in yanında aynı zamanda dansçıları da vardı. Normal şartlar altında kendi konserlerinde genelde 60 70 ışık kullanan Lopez Antalya’daki konser için 800 ışık kullandı. Buda muhteşem bir görsel şölen olmasına imza attı.

jennifer lopez

Kim Kardashian Gelmedi

Kim Kardashian için özel rezerve edilen  28 locadan biri Kardashian için ayrıldı ama gelmediği görüldü. Bunun yerine Türkiye’den ünlülerin akın ettiği gözden kaçmadı Meryem Uzerli, Enis Arıkan, Erkan Kolçak Köstendil gibi isimler ve 2 bin kişi bu müzik ziyafetinin tadını çıkardı…

Jennifer Lopez Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler