Ana SayfaÜnlülerFazıl Say Kaz Dağları İçin Çalıyor!

İlgili Postlar

Fazıl Say Kaz Dağları İçin Çalıyor!

Dünyaca ünlü piyanist ve bestekar Fazıl Say, bu kez doğanın kalbi Kaz Dağları için çalıyor. Say, Kaz Dağları’na piyanosu ile konser vermek için geliyor.

Fazıl Say Kaz Dağları İçin Orman Konseri Vereceğini Duyurdu.

Ünlü Piyanist ve besteci Fazıl Say, Kaz Dağları’ndaki doğa katliamı karşıtı destek için piyanosu ile Kaz Dağları’na çıkacak. Truva Sonatı’ nın bestekarı Say, 18 Ağustos Pazar günü Kaz Dağları’nda orman konseri verecek. Say yeni bestesi olan “Kaz Dağları Marşı’nı” da ilk kez bu anlamlı konserde dinleyicilerine sunacak.

Fazıl Say, Kaz Dağları’nda başlatılan ve binlerce ağaç kesilmesine sebep olan altın madeni çalışmasına tepki göstermek için Çanakkale’de ücretsiz bir orman konseri vereceğini duyurdu. Bu özel konserin ilanı Say’ın sevenleri tarafından tebrik ve teşekkür mesajları ile alkış aldı.

Fazıl Say Kimdir?

Fazıl Say Kaz Dağları konserini sosyal medya hesabından böyle duyurdu.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

18 AĞUSTOS PAZAR 11.00 Kirazlı Balaban Mevkii Kazdağları DİNLEMEK İSTEYEN HERKES DAVETLİDİR Türkiye’nin doğa harikası ve oksijen deposu olan Kaz Dağları’ndaki ağaçlar acımazsızca kesiliyor. Çanakkale’ye bağlı Kirazlı Köyü yakınlarında uluslararası bir altın şirketine verilen alanda ağaçlar büyük bir hızla yok ediliyor. Bu doğa katliamına “dur” diyebilmek için vereceğim ve Çanakkale Belediyesi’nin de destek olduğu konser 18 Ağustos’ta saat 11:00’da Kaz Dağları Kirazlı Balaban Mevkii’nde gerçekleşecek. İnsanın doğaya olan özrünü müziğin sesiyle duyurmak ve vicdanının sesini dinlemek isteyen herkes davetlidir.#fazılsay

Fazil Say (@fazilsay)’in paylaştığı bir gönderi ()

18 Ağustos Pazar sabahı Kaz Dağları‘nda yürütülen doğa katliamına ‘DUR!’ demek için ormanda ücretsiz bir konser vereceğini duyuran Fazıl Say, açıklamasında şunları söyledi:

“18 Ağustos Pazar sabahı Kaz Dağları’ndaki korkunç doğa katliamına ‘dur’ demek için bir orman konseri planlıyoruz. Orman içindeki müsait mekanın tam yerini sizlere bir kaç gün içinde bildireceğiz. Piyano; bu sefer orman için geliyor Kaz Dağları’na.

Geçen yıl Truva için gelmiştim. Hatta bir de; bugün bestelediğim ‘Kaz Dağları Marşı’ bestesinin ilk seslendirilişi olacak o sabah. Bu ağaçlara, doğaya, yaşamaya ithaf bir marş. Dostlar; söz müziğin olsun. Konser doğa orman için, ama elbet insanlar da davetlidir. ‘Doğadaki en büyük erdem yaşatmaktır’ der düşünürler… Biz de ‘bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine’ olacağız bu durumda, güzel ülkemizin, binlerce yıllık tarihine ve doğasına elimizden geldiğince sahip çıkacağız. Sesimizle, müziğimizle… Çanakkaleliler ve tüm Türkiye ile beraber.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler