Ana SayfaÜnlülerCeyhun Fersoy'dan Anlamlı Proje

İlgili Postlar

Ceyhun Fersoy’dan Anlamlı Proje

Zahrettin Çelik imzalı eğitsel Stand-Up gösterisi KAZASIZ KUL OLMAZ farkındalık projesine dahil olan isimlerden birisi de Seksenler dizisinde rol alan Almancı Şahin’e karakterini canlandıran Ceyhun Fersoy dahil oldu.

Yeni ve Anlamlı Proje

Zahrettin Çelik tarafından yazılan ve 2009 hayata geçirilen Kazasız Kul Olmaz projesi trafik ve iş kazaları ile alakalı farkındalık hareketi olarak kurgulandı. Projenin sanat danışmanlığını Zihni Göktay ve Yonca Evcimik yapıyor. Seksenler dizisinden tanıdığımız Ceyhun Fersoy ve projenin kurucusu Zahrettin Çelik, Niyazi Koluş ile aynı sahneyi paylaşarak izleyicilerden tam puan aldı.

Ceyhun Fersoy'dan Anlamlı Proje

 

Nurcan Özelçi projenin yapım sorumluluğuna getirildi. Ali Fuat ise genel koordinatörlüğünü üstlendi. Yapımcı Çelik, 2019-2020 sezonu için yeni kadro oluşturdu. Çelik, “Çok yakında sürprizlerimiz olacak amacımız halkımızı trafik ve iş kazaları konusunda bilinçlendirip toplumsal bir farkındalık oluşturmak. Her gün onlarca insan trafik ve iş kazalarında yaşamını yitiriyor, halkımız bilinçlenip bu acı ölümler son bulana kadar Kazasız Kul Olmaz projemiz devam edecek. 10 yıldır büyük emekler vererek hiçbir maddi çıkar gözetmeksizin çabaladığım ve hayatta tuttuğum projemi Türkiye’nin en ücra köşesine kadar götürerek halkımızın kurallara uyması yönünde farkındalık oluşturacağız. Ayrıca bu proje motosiklet ile ambulansların yolunu açıyoruz. Erken hastane varması yolda hayatını kaybetmesi ciddi olarak azaltıyor. .” dedi.

Seyircilere Emniyet Kemeri

Bir ilk olarak ilk defa anonsla beraber seyirciler özel koltuklarda hazırlanmış emniyet kemeri ile gösteri sahneleniyor. Bu olay özellikle çocukların kemer takmasını ve hayatı boyunca unutmak istemeyeceği bir anı yaşayacaklar. Ekip, oyuncu ve kadrosuyla özellikle trafiğin yoğun olduğu bölgelerde sürücülere, birlikte Güvenli sürüş teknikleri ve trafik kuralları ile alakalı bilgilendirme broşürleri dağıtıyor. Kısa zamada yapacağı Basın Lansmanı Ünlüler ,kurum ve kuruluşların katılımıyla kazalar ve kurallara farkındalık oluşturarak 81 ilde sahnelenmeye hazırlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler