Ana SayfaKültür ve SanatMüzikRap Müziğin Güçlü Kalemlerinden Ortak Şarkı Sürprizi!

İlgili Postlar

Rap Müziğin Güçlü Kalemlerinden Ortak Şarkı Sürprizi!

Geçtiğimiz sene muhteşem bir albümle dinleyicilerinin karşısına çıkan Ados ve Şanışer bu sene ortak bir projeye imza atarak Rap dünyasının nabzını tutmak için hazırlanıyor. Rap müziğin güçlü kalemlerinden ortak şarkı sürprizi dinleyicilerini hem hayrete düşürdü, hem de çok sevindirdi. İşte Ados ve Şanırşer’in yeni şarkısı;

Ados’un Albümü Ses Getirdi

Underground Rap’in usta isimleri arasında yer alan Ados yaptığı her albümle dinleyicisinin nabzını tutmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sene “Mizantrop” albümüyle dinleyicisiyle buluşan Ados’un hem şarkıları, hem de klipleri dinleyicisi tarafından yoğun bir coşkuyla karşılandı.

Şanışer’in Hız Kesmeyen Yükselişi

2015 senesinde Rap dünyasına geri dönen Şanışer, döndüğü günden beri her şarkısıyla dinleyicisinden tam not almayı başaran isimler arasında. Hem Underground tarzda, hem de duygusal tarzda Rap parçalarına imza atan Şanışer son dönemlerde en çok sevilen Rap’çiler arasında yer alıyor.

Şanışer Kimdir?

“En Derine” Çok Sevildi

Rap dünyasında yazdıkları şarkılarla isimlerinden övgüyle bahsettiren Şanışer ve Ados ortak bir projeye imza attılar. “En Derine” isimini taşıyan parçanın sözleri Ados ve Şanışer’e ait.  Bestesi Bert Azel, aranjesi Can Vatansever ait olan “En Derine” klibiyle de tüm dikkatleri üzerine çekti. Rap’in usta iki ismini aynı projede buluşturan şarkı geçtiğimiz gün dijital müzik marketlerden dinleyicisiyle buluşarak dinleyicisi tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı.

Ados Kimdir?

Rap Müziğin Güçlü Kalemlerinden Ortak Şarkı Sürprizi!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler