Ana SayfaKimdirŞanışer Kimdir?

İlgili Postlar

Şanışer Kimdir?

“Ludıvico” albümüyle büyük beğeni toplayan başarılı Rap’çi Şanışer kimdir? Şanışer kaç yaşında? Şanışer albümleri neler? Şanışer aslen nereli? Şanışer hangi burç? Şanışer hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Şanışer Kaç Yaşında? Şanışer Aslen Nereli? Şanışer Hangi Burç?

Şanışer, 9 Kasım 1987 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Şanışer, Akrep burcudur.

Şanışer Kimdir?

Tam adı Sarp Palaur olan Şanışer, lise dönemine kadar eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Lise yıllarını Antalya’da geçiren Şanışer, liseden mevzun olduktan sonra “Muğla Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Seyahat İşletmeciliği Bölümü”nü kazanmıştır.

Rap’e olan ilgisi lise yıllarında başlayan Şanırşer söz yazmaya başladıktan sonra ilk albümünü 2011 senesinde yapmıştır. Rap dünyasına girişiyle büyük bir yankı uyandıran Şanışer şarkılarıyla çok sevilmiş ve kısa zamanda geniş bir dinleyici kitlesi elde etmiştir. 2011 senesinden sonra müziğe ara veren Şanışer, 4 senelik aradan sonra 2015 senesinde “12-15-albümüyle Rap’e geri dönüş yapmıştır. Aynı sene “Onuncu Gün” albümünü de yayınlayan Şanışer dinleyicisinden tam not almıştır. Şanışer Rap kariyerine hız kesmeden devam etmektedir.

Şanışer Albümleri

  • 2011 – Açık ve Net
  • 2015 – 12-15
  • 2015 – Onuncu Gün
  • 2016 – Otuzuncu Gün
  • 2018 – Ludıvico
  • 2019 – Günleri Geride Bırak
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler