Ana SayfaKimdirCan Oflaz Kimdir?

İlgili Postlar

Can Oflaz Kimdir?

“Aşk Mı Meşk Mi” şarkısıyla çıkış yakalayan Can Oflaz kimdir? Can Oflaz kaç yaşında? Can Oflaz albümleri neler? Can Oflaz aslen nereli? Can Oflaz kaç yaşında? Can Oflaz hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Can Oflaz Kaç Yaşında? Can Oflaz Aslen Nereli? Can Oflaz Hangi Burç?

Can Oflaz 1 Ocak 1992 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Can Oflaz, Oğlak burcudur.

Can Oflaz Kimdir?

Can Oflaz eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Fakültesi”ni kazanan Can Oflaz’ın müziğe olan ilgisi lise yıllarına dayanmaktadır. Müzik alanında başarılı olmak isteyen Can Oflaz üniversite yıllarında müzik alanında da eğitimler alarak kendini geliştirmiştir.

Yaptığı cover çalışmalarıyla 2012 senesinde sosyal medyada popüler hale gelen Can Oflaz, 2011 ve 2013 seneleri arasında “Ladies and Gentlemen Istanbul” korosuyla müzikal çalışmalar sürdürmüştür. 2015 senesinde Ed Sheeran’dan “Sing” parçasını kendi tarzında yorumlayarak yayınlayan Can Oflaz büyük beğeni ile karşılanmıştır.

2017 senesinde “Fikrimin İnce Gülü” parçasını yeniden yorumlayarak dinleyicisiyle buluşturan Can Oflaz bu sene “Aşk Mı Meşk Mi” adını verdiği parçayı dinleyicisiyle buluşturmuştur.

Can Oflaz Albümleri

  • 2017 – Fikrimin İnce Gülü
  • 2019 – Aşk Mı Meşk Mi?
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler