Ana SayfaKimdirKarsu Kimdir?

İlgili Postlar

Karsu Kimdir?

Güzel ve başarılı sanatçı Karsu Kimdir? Başarılı sanatçı Karsu hangi alanlarda çalışma yapmaktadır? Karsu hakkında her şey. Karsu Kimdir?

Bugün Doğan Ünlüler

Karsu Aslen Nereli? Karsu Kaç Yaşında? Karsu Hangi Burç?

Karsu Türk kökenli olup Hollanda’da doğmuştur. Karsu 1990 doğumlu olup 29 yaşındadır. Karsu koç burcudur.

Karsu Kimdir?

Karsu 19 Nisan 1990 doğumlu olup Hollanda’da doğmuştur. Türk kökenli başarılı sanatçı yalnızca şarkıcı kimliğe ile tanınmayıp ayrıca çok iyi bir piyanist, besteci, aranjör ve söz yazarıdır. İlk albümünü henüz 19 yaşında kaydeden Karsu, bu albümü canlı kayıtlardan oluşturmuş olup adını “Live aan ’t IJ” olarak belirlemiştir.

2012 yılında çıkardığı ilk stüdyo albümü olan Confession’ın ve 2015 yılında piyasaya sürülen Colors’ın içinde yer alan şarkıların neredeyse tamamını kendisi yazmış olup bestelemiştir. 2016 yılında Hollanda’nın en önemli müzik ödülü olan Edison-World/Jazz ödülünü kazandı. Bu ödülle birlikte Avrupa Caz sahnelerinde varlığını kanıtlamış ve yerini sağlamlaştırmıştır.

Başarıları ile anılmasının ardından hayatını anlatan bir belgesel de çekildi. Hatay’ın Karsu köyünde başlayan ve New York’a kadar uzanan hayat hikayesi  “Karsu: I Hide A Secret” belgeseli, Uluslararası IDFA festivalinde  gösterime girdi.

Karsu küçük yaşta başlayan başarılı sanat hayatı ile önemli sahnelerde konserler vermeye başladı. Hollanda-Amerika Trust Organizasyonu, Karsu’yu New York’taki dünyaca ünlü Carnegie Hall konser salonuna bir konser için davet etti. Bu başarının ardından yurtdışından davetlerin gelmesi de uzun sürmedi: Amerika, Endonezya, Almanya, Belçika, Surinam, İngiltere, Brezilya ve daha birçok ülkede konserler verdi. Türkiye’de de Ankara Caz, Alanya Caz, Akbank Caz Festivali gibi önemli festivallerde, Zorlu PSM, Caddebostan Kültür Merkezi, Aya İrini, Cemal Reşit Rey Konser Salonu gibi önemli sahnelerde birçok kez sahne aldı ve büyük ilgi gördü. Sadece İstanbul ve Ankara’da değil, Trabzon, Kapadokya, Konya, İzmir, Eskişehir, Denizli, Bursa, Antakya, Mersin gibi birçok şehirde de konserler verdi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler