Ana SayfaKimdirAdos Kimdir?

İlgili Postlar

Ados Kimdir?

“Mizantrop” albümüyle yeniden dinleyicisiyle buluşan başarılı Rap’çi Ados kimdir? Ados kaç yaşında? Ados albümleri neler? Ados aslen nereli? Ados hangi burç? Ados hakkınd merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Ados Kaç Yaşında? Ados Aslen Nereli? Ados Hangi Burç?

Ados 4 Nisan 1988 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Ados, Oğlak burcudur.

Ados Kimdir?

Tam adı Adem Oslu olan Ados, eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Rap dünyasının başarılı temsilcilerinden olan Ados, lise yıllarında müzikle ilgilenmeye başlamıştır. Ardından kendi sözlerini yazmaya başlayan Ados’un Rap dünyasına girişi 2005 senesinde olmuştur. 2007 yılında “Şehrin Kartalı” albümüyle büyük bir beğeni toplayan Ados, aynı sene içinde ikinci albümü olan “Bilinç Altıma Kaçırdım” albümünü de yayınlamıştır.

2008 senesinde “Ekimoz” albümüyle dinleyicisiyle buluşan Ados, sonrasında müziğe bir süre ara verme kararı almıştır. İki senelik aranın ardından 2010 senesinde “Eksiksiz” albümüyle Rap’a yeniden geri dönüş yapmıştır. Albümündeki şarkılarla tüm dikkatleri üzerine toplamayı başaran Ados aynı zamanda Rap dünyasından birçok MC ile başarılı düetlere imza atmış ve 2018 senesinde “Mizantrop” albümünü dinleyicileriyle buluşturmuştur.

Ados Albümleri

  • 2018 – Mizantrop
  • 2010 – Eksiksiz
  • 2008 – Ekimoz
  • 2007 – Bilinç Altıma Kaçırdım
  • 2007 – Şehrin Kartalı
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler