Ana SayfaKimdirYazgı Kimdir?

İlgili Postlar

Yazgı Kimdir?

“Kopsun Kıyamet” parçasıyla büyük bir çıkış yakalayan fantezi müziğin güçlü sesi Yazgı kimdir? Yazgı kaç yaşında? Yazgı albümleri neler? Yazgı aslen nereli? Yazgı hangi burç? Yazgı hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Yazı Kaç Yaşında? Yazgı Aslen Nereli? Yazgı Hangi Burç?

Yazgı 1 Ocak 1978 senesinde Almanya’da dünyaya gelmiştir. Aslen Almanyalı olan güçlü yorumcu Yazgı Oğlak burcudur.

Yazgı Kimdir?

Yazgı Almanya’da büyümüş ve eğitimini tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “İşitsel ve Görsel Medya Tasarımı” eğitimi alan Yazgı okuldan başarıyla mevzun olmuştur. Ana dilinin yanı sıra Almanca, İngilizce ve Fransızca olmak üzere üç farklı dil bilen başarılı şarkıcı Almanya’daki televizyon kanallarında medya tasarımcısı olarak çalışmıştır.

Almanya’da Türk kanallarına hazırlayıp sunduğu formatlarla bir ilke imza atan Yazgı, bir süre sonra televizyon programcılığına Türkiye’de devam etme kararı alarak Türkiye’ye yerleşmiştir. İşine başarıyla Türkiye’de devam eden Yazgı, müziğe duyduğu ilgiyi profesyonel hayata taşıyabilmek için Türk Sanat Müziği üzerine eğitimler alarak kendini geliştirmiştir.

2017 senesinde çıkardığı “Kopsun Kıyamet” albümüyle dinleyicisinden büyük bir ilgi gören Yazgı güçlü sesi ve kendine özgü yorumuyla öne çıkmayı başaran isimler arasındadır. Albümdeki şarkılarıyla dinleyicisinden tam not alan fantezi müziğin güçlü sesi bu sene Volkan Konak’ın “Elbisemde 14 Cep” parçasını yorumlayarak dinleyicisinin beğenisine sunmuştur.

Yazgı Albümleri

  • 2017 – Kopsun Kıyamet
  • 2019 – Elbisemde 14 Cep
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler