Ana SayfaKimdirBaşak Çalık Kimdir?

İlgili Postlar

Başak Çalık Kimdir?

“Bye Bye” şarkısıyla çıkış yapan Başak Çalık kimdir? Başak Çalık kaç yaşında? Başak Çalık albümleri neler? Başak Çalık aslen nereli? Başak Çalık hangi burç? Başak Çalık hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Başak Çalık Kaç Yaşında? Başak Çalık Aslen Nereli? Başak Çalık Hangi Burç?

Başak Çalık, 27 Ağustos 2003 senesinde Adana’da dünyaya gelmiştir. Aslen Adanalı olan Başak Çalık, Aslan burcudur.

Başak Çalık Kimdir?

Başak Çalık eğitim hayatına hala devam etmektedir. Müzik hayatına 2012 senesinde başlayan Başak Çalık “Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Keman Bölümü”nde 2 sene boyunca yarı zamanlı eğitim almıştır. Müzikle tanıştığı günden bugüne kadar kendini geliştirmek için sıkı bir çalışma sürdüren Başak Çalık genç yaşına rağmen güçlü sesiyle dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştır.

2014 senesinde sevilen yarışma “O Ses Türkiye Çocuklar”a başvuran Başak Çalık güçlü sesiyle jüri üylerini etkilemeyi başarmıştır. Ardından 2018 senesinde İtalya’ da düzenlenen “Don Matteo Colucci Uluslararası Müzik Festivali”ne katılan Başak Çalık yarışmadan birincilikle ayrılmıştır. Bu başarısının ardından İskender Paydaş ve Alişan Göksü’dan büyük destek gören Başak Çalık”Bye Bye” isimli şarkısını dinleyicisiyle buluşturmuştur.

Başak Çalık Albümleri

  • 2019 – Bye Bye
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler