Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 10. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Hande Aylin'in Kim Olduğunu...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 10. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Hande Aylin’in Kim Olduğunu Öğreniyor!

Star Tv ekranlarının yayınlandığı günden beri  büyük bir izleyici kitlesi yakalamayı başaran dizisi Benim Tatlı Yalanım 10. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, Suna’nın çocukluk aşkı çıkıp gelecek ve Nejat Suna’yı ondan kıskanmaya başlayacak. Bu arada Hande’nin eline Suna’nın kimliği geçer. Hande aslında Aylin’in kim olduğunu öğrenecek.

Perşembe Dizileri 2019

Hande Aylin’in Kim Olduğunu Öğreniyor!

Benim Tatlı Yalanım 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hande, Aylin’in aslında Nejat’ın karısı değil Suna isimli bir kız olduğunu öğrenir. Emin olmak için Rafet’i sorguya çeker. Rafet, Suna’yı ele vermemek için aile fotoğraflarını ona göstermek. Hande, Rafet’lerin evinin yerini öğrenip ona izin verir.

İşte Benim Tatlı Yalanım 10. bölüm 2. fragmanı…

BENİM TATLI YALANIM 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Berrin, Suna’dan kendisini kapıya kadar yolcu etmesini ister. Suna’dan ayrıldıktan sonra oğlu Rafet’i gören Berrin, onunla da bir yabancı gibi sohbet eder. Rafet onu görünce birden kekelemeye başlar. Hande ve Nejat evde çalışmak için bir araya gelirler. Suna, gideceğini söyleyip evden ayrılır ama onların ne yaptıklarını merak eder. Önce camdan izler ve telefonu çalınca gizlenir.

Suna, onları görebilmek için merdiven dayayıp yukarı kata çıkacakken Hande’yle Nejat’a yakalanır. Kapıyı çaldığını duymadıklarını söyleyip anahtarını unuttuğu için döndüğünü söyler. Yatak odasına gidip yastıkları koklarken yine Nejat’a yakalanır. Kapının önünde Hande’yle karşılaşan Suna, kendi sözleriyle Nejat’a ilanı aşk ettiğini üzülerek yüzüne vurur. Gerçeği Nejat’a söyleyemeyeceğinden emin Hande onun sözlerine aldırış etmez.

Rafet, içki karışımlı limonata hazırlayıp dolaba koyar. Suna, Saniye ve Burcu evde buluşup limonatadan içip sarhoş olurlar. Saniye, Hayri’nin kendisine açılmamasına dertlenirken, Burcu, Serkan’a aşık olduğunu itiraf eder. Saniye, Hayri ile konuşmaya eve gider. Burcu’yla Suna’da Serkan’ın kız arkadaşının partisine giderler. Hande, Suna’nın çantasından mektubu gizlice alır. Burcu’da bunu fark edip onun çantasından mektubu tekrar alıp Suna’ya verir.

Nejat, Suna’yı eve götürürken yolda Suna mektubu Nejat’a verir. Suna uyuduktan sonra mektubu açan Nejat, Kayra’ya arkadaşının yazdığı aşk mektubunu bulur. Bu arada Şevket Berrin’i evinde görünce kalbi sıkışır ve yere yığılır.

Benim Tatlı Yalanım 10. Bölüm Fragmanı İzle! Suna’nın Çocukluk Aşkı Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler