Ana SayfaÜnlülerEbru Polat'ın Göğüs Şovu Takipçilerini Kızdırdı..

İlgili Postlar

Ebru Polat’ın Göğüs Şovu Takipçilerini Kızdırdı..

Sosyal medya sayfalarını en kullanan ünlüler listesinde olan şarkıcı Ebru Polat yine adından söz ettirmeyi başardı. Çıkacağı konser öncesi giydiği kostümün göğsünden sarkan püsküllerini göstermek için göğüs dekolteli bir video paylaştı. Nasılmı?.. Detaylar Haberimizde..

Ebru Polat, ifşa etti

Ebru Polat’ın Göğüs Şovu Takipçilerini Kızdırdı..

En son aktif olarak kullandığı Instagram hesabına Dm den yazarak tekne hediye eden kişinin teklifini ifşa eden Ebru Polat, konser öncesi yaptığı olay paylaşımla dikkatleri yine üzerine çekti.

Güzel şarkıcı Ebru Polat, sahne kostümünün göğsündeki püsküllü detayı takipçilerine göstermek için çektiği videosundaki göğüs dekoltesiyle magazin gündemine bomba gibi düştü..

Ebru Polat Kimdir?

Ebru Polat, Göğüs Dekolteli Videosuyla Salladı..

Üniversite öğretiminde Hukuk fakültesini bitirdikten sonra kariyerine şarkıcı olarak devam eetme kararı alan Ebru Polat, aktif olarak çalışan ünlüler başında geliyor.

En son dün gece sahne alan iddialı şarkıcı, Instagram sayfasından bol göğüs dekoltesi görünen bir video paylaşımı yaptı.

“Sallıyor” Notuyla Paylaştığı Videoya Takipçilerinden Tepki Yağdı..

Sallıyor notuyla videosunu yayınlayan güzel şarkıcı Ebru Polat’ın bu paylaşımı çoğu hayranının tepkisiyle karşı karşıya geldi.. Instagram’da tam 1,3 milyon takipçisi olan Ebru Polat’a Abartıyorsun artık şeklinde yorumlarında yapıldığı görüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler