Ana SayfaÜnlülerBurak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e Tam Destek

İlgili Postlar

Burak Özçivit’ten Fahriye Evcen’e Tam Destek

Son dönemlerde aldığı doğum kiloları nedeniyle eleştirilere maruz kalan ünlü oyuncu Fahriye Evcen’e eşi Burak Özçivit’ten destek geldi. Detaylar Haberimizde..

Ünlü İsimlerden Fahriye Evcen’e Destek!

Burak Özçivit’ten Eşi Fahriye Evcen’e Destek Geldi..

2017 yılında yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ile dünya ecine giren güzel oyuncu Fahriye Evcen, geçtiğimiz aylarda Karan bebeği dünyaya getirmişti.

Burak Özçivit kimdir?

En son geçtiğimiz hafta Bodrum’da ailesiyle birlikte tatil yapan ünlü çift, tatil dönüşünde havalimanında magazincilere görüntülenmişlerdi.

Karan bebeğe hamileliği esnasında fazlasıyla kilo alan yetenekli oyuncu, geçtiğimiz haftalarda sosyal medyadan yayılan bir fotoğrafla resmen eleştiri yağmuruna tutulmuş, aldığı fazla kiloları sebebiyle sert hakaretlere maruz kalan Fahriye Evcen’in hayranları sosyal medyadan “Fahriye’yi seviyoruz” hastag’leriyle destek vererek paylaşım yapmaya başlamıştı. Sonrasında yaşanmış olan bu tatsız olaylar  karşısında ünlü isimlerden güzel oyuncuya destek yağmıştı.

Fahriye Evcen Kimdir?

[Haber görseli]

Fahriye Evcen’i almış olduğu fazla kilosu sebebiyle eleştirenlerin yanında ona destek çıkanlar da olurken, en manalı destek eşi Burak Özçivit’ten geldi.

Burak Özçivit’ten Anlamlı Destek!

Cihangir’de ünlü bir mekanda yakın bir dostu ile görüntülenen Burak Özçivit sessizliğini bozarak,  ”Fahriye çok iyi bir anne, her haliyle çok güzel’‘ ifadeleriyle beklenen desteği gösterdi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler