Ana SayfaÜnlülerDemet ve Kaan Sadece Arkadaşız Dedi!

İlgili Postlar

Demet ve Kaan Sadece Arkadaşız Dedi!

Haklarında aşk dedikoduları çıkan Demet Özdemir ve Kaan Yıldırım ikilisinden iddialara açıklama geldi. İkili sadece arkadaşız dedi.

Aynı dizide rol aldığı meslektaşı Can Yaman ile aşk iddialarına maruz kalan  Demet Özdemir, evinin havuzunda kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım ile yakalanmıştı. Demet Özdemir’in panikleyerek “Eyvah! Yakalandık.” dediği öne sürülen güzel oyuncu muhabirleri farkedince havuzdan çıkarak reaksiyon göstermişti.

Demet Özdemir Kimdir?

Demet Özdemir Eyvah Yakalandık Dedi!

Özdemir Sadece Arkadaşız Açıklaması Yaptı

Bodrum tatiline ara vermeden devam eden Demet Özdemir, aşk soruları karşısında arkadaşlık açıklamasında bulunmakla yetindi.

Can Yaman ile rol aldığı Erkenci Kuş dizisinin final yapmasının ardından tatile çıkan Demet Özdemir, magazincilerin sorduğu aşk sorularına “Kaan benim çok yakın arkadaşım. Sadece arkadaş grubumuzla bir araya geldik” diyerek iddialara açıklama getirdi.

Bir Açıklama da İnstagramdan Geldi

Tatili esnasında magazincilerin sorularına verdiği cevaplar ile iddialara yanıt veren Demet Özdemir bir açıklama da instagram hesabından yaptı. Kişisel hesabından story atarak açıklama yapan özdemir şu ifadeleri kullandı.

Birçok şey yazıldı çizildi, bugün çıkan haberlerden sonra açıklama yapmak zorunda hissettim. Kaan ile arkadaşız, aramızda bir şey yok, fotoğraflar da sohbet sırasında çekilmiş fotoğraflar. Sohbet ederken ikimizdik ama yazıldığı gibi evde baş başa da değildik… Çook uzun zamandır hayal ettiğim tatili yapıyorum, arkadaşlarımın, dostalırmın, ailemin gelip gittiği… Uzun çalışma temposunun yükünü attığım… Dinlenmeye biraz daha devam yeni güzel projelere enerji toplamak için

Demet Özdemir İnstagram

Kaan Yıldırım’ dan Storyli Açıklama

Bir süre önce eşinden boşanan Kaan Yıldırım, son olarak rol aldığı Halka dizisinden ayrılması ile gündeme gelmişti.

Geçtiğimiz günlerde adı Demet Özdemir ile anılan ve Özdemir’in evinin havuzunda objektiflere yakalanan Kaan Yıldırım instagram hesabından story atarak bir açıklama yayınladı.

Kaan Yıldırım Kimdir?

Çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Demet Özdemir benim arkadaşımdır.

Kaan Yıldırım

Kaan Yıldırım İnstagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler