Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 11. Bölüm İlk Sahne İzle! Suna Neden Nejat'tan Uzaklaşıyor!

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 11. Bölüm İlk Sahne İzle! Suna Neden Nejat’tan Uzaklaşıyor!

Star Tv ekranlarının yeni gözde dizilerinden Benim Tatlı Yalanım 10. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Şevket beyin kalp spazmı geçirmesiyle Suna babasının yanından ayrılmıyor. Nejat, Suna yokken kafa dinleyeceğini düşünürken, onsuz yapamadığını fark eder. Suna’nın çocukluk arkadaşı Tolga’nın ortaya çıkmasıyla Nejat iyice Suna’yı kıskanmaya başlar. Hande her şeyi öğrenince Suna, Nejat’tan uzaklaşıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Suna Neden Nejat’tan Uzaklaşıyor!

Benim Tatlı Yalanım 11. bölüm ilk sahne yayınlandı. Tanıtımda; Nejat, bir telefon gelip ortadan kaybolan Suna’nın neden bunu yaptığını sormak için evine gidiyor. Suna, Nejat’ın sorularını cevapsız bırakıyor. İçeriden Tolga’nın çıktığını gören Nejat, Suna’nın kendisinden ve Kayra’dan uzaklaşmasının sebebini Tolga olduğunu düşünüp arkasını dönüp gidiyor.

İşte Benim Tatlı Yalanım 11. bölüm ilk sahne…

BENİM TATLI YALANIM 10. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şevket Pervin’le konuşurken fenalaşır ve hastaneye kaldırılır. Saniye, Rafet ve Suna’nın ertesi gün haberleri olur ve hastaneye koşarlar. Nejat, Suna’ya babasının yanında olmasını ister. Kayra’yı da arkadaşlarıyla geziye gönderir. Ev her gün Şevket beye geçmiş olsun için gelen dostlarıyla dolar taşar. Şevket’in ve Pervin’in ortak arkadaşı Enise çıkar gelir. Üst Teymen olan yeğeni Tolga’nın geldiği haberini verir. Saniye akşama yemek hazırlayıp Tolga’yı da çağırır.

Nejat, Şevket beyi görmek için Suna’ların evine gittiğinde yemeğe kalır ve Tolga’nın Suna’nın çocukluk aşkı olduğunu öğrenir. Tolga’nın da Suna’ya karşı yakın tavırlarından rahatsız olmaya başlar. Bu arada Hande, Aylin’in aslında Suna olduğunu öğrenir hatta Şevket beyi görmek için evlerine gider. Çocuklar Enise ile babalarının yakınlaşması için bir yemek düzenlerler. Ama enise Pervin’le Şeket’i buluşturup geçmişin hesabını görmelerini ister.

Tolga, Suna’yı görmek için Nejat’ın evine gittiğinde, Kayra’nın Suna’ya anne dediğini duyar ve Suna, gerçekleri ona anlatmak zorunda kalır. O sırada Hande gelince Suna’nın sevgilisi olarak kendisini tanıtır. Tolga, Suna’yı eğlenmeye götürecekken Hande ile Nejat’ta onlarla birlikte gelir. Nejat, Suna’nın Tolga ile yakınlaşmasından rahatsızlık duyar. Suna, sabah işe gitmek için evden çıktığında karşısında Hande’yi bulur. Hande, elindeki kimliği göstererek ona Suna d iye hitap eder.

Benim Tatlı Yalanım 10. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Hande Aylin’in Kim Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler