Ana SayfaDizilerCanevim 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Ömer Taylan'a Silah Çekiyor!

İlgili Postlar

Canevim 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Ömer Taylan’a Silah Çekiyor!

Pazartesi günlerinin vazgeçilmez dizilerinden Canevim 12. yeni bölümüyle 26 Ağustos pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde, Ömer Taylan’ı kaçırıp her şeyi itiraf etmesini sağlar. Ama çektiği videoyu henüz Ceylan’a izletemez. Canevim’in yeni bölüm tanıtımında ise bu sefer Taylan Ömer’i kaçırıp kendisine yaşattıklarını öcünü alıyor. Ömer Taylan’ın elinden kurtulmayı başarıyor ve Taylan’a silah çekiyor. Ömer Taylan’ı öldürecek mi?

Pazartesi Dizileri 2019

Ömer Taylan’a Silah Çekiyor!

Canevim 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Taylan, Ceylan’ı teselli ediyor ve zamanla her şeyin geçeceğini söylüyor. Ömer yine Ceylan’la konuşmayı deniyor ama Ceylan onu tersleyip bir daha karşısına çıkmamasını istiyor. Taylan, Ömer’i alıp kendisini kaçırdığı yere götürüyor. Ömer bir fırsatını bulup adamları atlatıyor ve silahını alıp Taylan’ın karşısına geçiyor.

İşte Canevim 12. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1164608795588386827

CANEVİM 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Ömer, Taylan’ı kaçırıp konuşturmaya çalışır. Taylan, konuşmamak direnir ama başka çaresi kalmadığını anlayınca konuşur. Ömer, Taylan’ın telefonuna onun Ceylan’ı sevdiğini söylediği videoyu çeker ve önce hacı annesine gönderir. Bu arada Feryal, oğlundan haber alamayınca polislere haber verir. Ceylan’ın yüzünden olduğunu düşündüğü için ona hakaretler eder.

Fikret kaçıp Kristina’nın yanına gider. Tam ikili birlikte kaçacakken Taylan’ın adamları Fikret’i bulup götürürler. Hacı anne Kristina’nın olmadığını görünce Ömer’e haber verir. Ömer, Taylan’ı orada bırakıp eve gider. O sırada Taylan’ın adamları Taylan’ı bulup kurtarır. Taylan, annesini arayıp haber verip Ömer’den şikayetçi olmamasını söyler. Ceylan, onlardan Taylan’ı Ömer’in kaçırmadığını öğrendiğinde rahatlar. Ancak, Taylan Ceylan’ın Ömer’den nefret edip ondan uzak durması için kendisini kaçıranın Ömer olduğunu söyler.

Elvan kaçtığı adamlardan kendisini koruyan adamı Ömer’in boş evinde saklar ve ona yemek götürür. Mahalleli Elvan’ın o evde Sezgin’la buluştuğunu zannedip dedikodu çıkarırlar. Hatta bunu annesine bile söylerler. Elvan’ın annesi inanmaya inanmaya eve gidip orada bir yatak olduğunu görünce dedikoduların gerçek olduğunu zannedip Elvan’a çıkışır. Elvan ise, kaybolduğu on yıl süre içinde bile kimsenin kendisine dokunmadığını söyler. Ömer ise o videoyu Feryal hanıma gösterip bunu Ceylan’ın görmesini sağlamasını ister.

Canevim 12. Bölüm Fragmanı Geldi! Ömer’in Tüm Uğraşları Boşa Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler