Ana SayfaDizilerCanevim 12. Bölüm Fragmanı Geldi! Ömer'in Tüm Uğraşları Boşa Çıkıyor!

İlgili Postlar

Canevim 12. Bölüm Fragmanı Geldi! Ömer’in Tüm Uğraşları Boşa Çıkıyor!

Atv ekranlarının sevilen dizilerinden Canevim 11. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Bir türlü Ceylan’a masum olduğunu anlatamayan Ömer, tüm bu olanların altında Taylan’ın olduğunu ispat etmek için onu kaçırır. Taylan, sonunda Ceylan’a karşı hisleri olduğunu anlatır. Ömer’de videoya çeker. Ceylan, Taylan’ı Ömer’in kaçırdığını öğrenince Ömer’e cephe alır. Ömer’in tüm uğraşları boşa çıkıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Ömer’in Tüm Uğraşları Boşa Çıkıyor!

Canevim 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ömer’in elinden kurtulan Taylan, fırsatını bulup Ömer’i kaçırıyor. Ceylan, Taylan’ı kaçıranın Ömer olduğunu anlayınca yıkılır. Feryal hanım, Aytül’ü telefon karıştırırken yakalar ve ona tokat atar. Ömer, Ceylan’la konuşmak ister ama Ceylan, onunla konuşacak bir şeyi kalmadığını söyler ve kendisinden uzak durmasını ister.

İşte Canevim 12. bölüm fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1163560779343437825

CANEVİM 11. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ömer, Taylan’ı kaçırıp konuşturmaya çalışır. Taylan, konuşmamak direnir ama başka çaresi kalmadığını anlayınca konuşur. Ömer, Taylan’ın telefonuna onun Ceylan’ı sevdiğini söylediği videoyu çeker ve önce hacı annesine gönderir. Bu arada Feryal, oğlundan haber alamayınca polislere haber verir. Ceylan’ın yüzünden olduğunu düşündüğü için ona hakaretler eder.

Fikret kaçıp Kristina’nın yanına gider. Tam ikili birlikte kaçacakken Taylan’ın adamları Fikret’i bulup götürürler. Hacı anne Kristina’nın olmadığını görünce Ömer’e haber verir. Ömer, Taylan’ı orada bırakıp eve gider. O sırada Taylan’ın adamları Taylan’ı bulup kurtarır. Taylan, annesini arayıp haber verip Ömer’den şikayetçi olmamasını söyler. Ceylan, onlardan Taylan’ı Ömer’in kaçırmadığını öğrendiğinde rahatlar. Ancak, Taylan Ceylan’ın Ömer’den nefret edip ondan uzak durması için kendisini kaçıranın Ömer olduğunu söyler.

Elvan kaçtığı adamlardan kendisini koruyan adamı Ömer’in boş evinde saklar ve ona yemek götürür. Mahalleli Elvan’ın o evde Sezgin’la buluştuğunu zannedip dedikodu çıkarırlar. Hatta bunu annesine bile söylerler. Elvan’ın annesi inanmaya inanmaya eve gidip orada bir yatak olduğunu görünce dedikoduların gerçek olduğunu zannedip Elvan’a çıkışır. Elvan ise, kaybolduğu on yıl süre içinde bile kimsenin kendisine dokunmadığını söyler.

Ömer ise o videoyu Feryal hanıma gösterip bunu Ceylan’ın görmesini sağlamasını ister. Feryal, Ömer’le iş birliği yapacak mı?

Canevim 11. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ömer’in Tüm Emekleri Boşa Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler