Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 10. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Selin'le Demir Arasında Artık...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 10. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Selin’le Demir Arasında Artık Aşk Kaçınılmaz!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Her Yerde Sen 10. yeni bölümü ile 23 Ağustos cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Demir için Alara tehdidi devam edecek. Bunun farkında olan Selin’le Alara arasında çekişme devam edecek. Tüm personelin gittiği bir gezide Demir’le Selin iyice yakınlaşmaya başlayacak. Selin’le Demir arasında artık aşk kaçınılmaz olacak.

Cuma Dizileri 2019

Selin’le Demir Arasında Artık Aşk Kaçınılmaz!

Her Yerde Sen 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Tüm şirket çalışanları hep birlikte bir geziye gidiyor. Alara’nın da katıldığı gezide Demir’le Selin iyice yakınlaşmaya başlıyor. Birbirlerine çoktan aşık olan ve bir türlü itiraf edemeyen ikili öpüşecek.

İşte Her Yerde Sen 10. bölüm 2. fragmanı…

HER YERDE SEN 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, Vedat’ın konuşmalarından onun hoşlandığı kadının Selin olduğu anlar. Selin, Merve’yi bekleyen Vedat’ın yanına gittiğinde Vedat onu Merve zannetmişti. Selin’de bu yanlış anlaşılmayı Vedat’a söyleyememişti. Vedat’ın hoşlandığı kadının Merve değil Selin olduğunu anlayan Demir, Selin’e çok kızar. Demir, bu arada Alara’nın Paris’e sunum için gitme teklifini kabul edip biraz bu ortamdan uzaklaşmak ister.

Demir, Selin’e Vedat’ı kıskandığı için tavır almaya başlar. Selin ise Alara’yı kıskandığı onunla Paris’e gideceği için Demir’e tavır alır. Ancak bu kıskançlıklarını içlerinde yaşayan ikili bir birlerine belli etmemeye çaba sarfeder. Alara, bu durumdan çok memnun bir şekilde, Selin’in yanına gidip Demir’in odasında onu beklemek istediğini söyleyerek Selin’i kıskandırmak için Paris planlarından bahseder.

Selin’i kıskanan Demir Vedat’la arasına bir mesafe koyar. Çocukluklarından beri arkadaş olan Vedat onun bu tavırlarına hiç bir anlam veremez. Demir, Vedat’ı yemeğe davet eder ve sonrasında onu eve götürmek için zorlar. Çünkü Selin’le Vedat’ı yüzleştirmek ister. Vedat evden ayrılırken Selin’i normal bir arkadaş gibi öper. Demir bunu bile yanlış anlar. Selin’in derdi ise başkadır. Demir’in ertesi gün Alara ile Paris’e gideceğini düşünen Selin sabaha kadar kabuslar görür. Sabah olunca Selin, Demir’le Alara’nın birlikte arabaya binip gittiklerini pencereden üzüntüyle izler.

 Her Yerde Sen 10. Bölüm Fragmanı İzle! Demir Selin’in Elini Tutacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler