Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 10. Bölüm Fragmanı İzle! Demir Selin'in Elini Tutacak Mı?

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 10. Bölüm Fragmanı İzle! Demir Selin’in Elini Tutacak Mı?

Fox Tv ekranlarını yaz dizisi Her Yerde Sen 9. son bölümü ile izleyicisi ile buluştu. Dizinin 9. bölümünden hemen sonra 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Her Yerde Sen dizisinin 10. yeni bölümü Kurban bayramı dolayısı ile önümüzdeki hafta yayınlanmayacak. Diziyi büyük bir merakla takip eden izleyiciler 23 ağustosa kadar bekleyecek. Selin’in Demir’i, Alara’dan kıskanmaya başlar bunu da belli eder. Ancak Demir’de Selin’e karşı boş değildir ve onu en yakın arkadaşından kıskanmaya başlar. Bir birine aşık ikili aşklarını itiraf edebilecek mi?Demir Selin’in elini tutacak mı?

Cuma Dizileri 2019

Demir Selin’in Elini Tutacak Mı?

Her Yerde Sen 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Demir ve Selin ormanlık bir alanda yürüyorlar. Burak, önden yolu bulmaya çalışıyor. Ancak Selin, dudağını eliyle tutarak şaşkınlık içerisinde. Selin’in bu durumu Demir onu öptü mü sorularını beraberinde getiriyor. Demir’in de tavırları garip ama aralarındaki elektrik çık belli oluyor. Demir, Selin’in elini tutma cesaretinde bulunabilecek mi? Merakla bekleniyor.

İşte Her Yerde Sen 10. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/4JS-EfUcf3E

HER YERDE SEN 9. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Demir, Vedat’ın konuşmalarından hoşlandığı kadının Selin olduğu anlar. Selin, Merve’yi bekleyen Vedat’ın yanına gittiğinde onu Merve zannetmişti. Selin’de bu yanlış anlaşılmayı Vedat’a söylememişti. Vedat’ın hoşlandığı kadının Selin olduğunu anlayan Demir, Selin’e çok kızar. Bu sırada Alara’nın Paris’e sunum için gitme teklifini kabul edip biraz bu ortamdan uzaklaşmak ister.

Demir, Selin’e Vedat’ı kıskandığı için tavır alır. Selin ise Alara’yı kıskandığı onunla Paris’e gideceği için tavır alır. Ancak bu kıskançlıklarını içlerinde yaşayan ikili bir birlerine belli etmemeye çalışır. Alara, bu durumdan çok memnun bir şekilde, Selin’in yanına gidip Demir’in odasında onu beklemek istediğini söyler ve Selin’i kıskandırmak için Paris planlarından bahseder.

Bu arada Demir Vedat’la arasına bir mesafe koyar. Çocukluklarından beri arkadaş olan Vedat onun bu tavırlarına anlam veremez. Demir, Vedat’ı yemeğe davet eder ve sonrasında onu eve götürmek için zorlar. Çünkü Selin’le onu yüzleştirmek ister. Vedat evden ayrılırken Selin’i normal bir arkadaş gibi öper. Demir bunu bile yanlış anlar. Selin’in derdi başkadır. Ertesi gün Alara ile Paris’e gideceğini düşünen Selin sabaha kadar kabus görür. Sabah olunca Selin, Demir’le Alara’nın birlikte arabaya binip gittiklerini izler.

 

Her Yerde Sen 9. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Selin Demir’in Gitmesini İstemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler