Ana SayfaDedikoduBahar Candan, Tekme Tokat Saldırdı

İlgili Postlar

Bahar Candan, Tekme Tokat Saldırdı

Bahar Candan, katıldığı moda programlarıyla adını duyurmuştu. Bahar Candan mekanda birlikte oturduğu kadını tekme tokat dövdü. Genç kadınla Bahar Candan kavga etti.

Bahar Candan Kimdir ?

Bahar Candan Tekme Tokat Kavga Etti

Bundan yıllar önce ablası Nihal Candan ile birlikte moda programına katılan ve sonrasında şarkıcı olan Bahar Candan’ın olay yaratan görüntüleri ortaya çıktı. Candan, birlikte oturduğu genç kadını oturan  tekme tokat dövdü.

Bahar Candan, Tekme Tokat Saldırdı

Tekme Tokat Kavga Etti

Candan, yaptığı cesur paylaşımlarla adından sıklıkla söz ettiriyor. Arkadaşlarıyla oturduğu esnada karşısındaki genç kıza önce tokat attı sonra da tekme ve yumruklarla saldırdı. Bahar karşısındaki kadına bir anda saldırmaya başladı. Candan’ı Arkadaşları engellemekte güçlük çekti. Bu olay kavga videosu ise sosyal medyada kısa sürede hızla yayıldı.

https://www.youtube.com/watch?v=XTPMZgzWZWE

Anneme Küfür Etmişti

Kavga görüntülerinin yayılmasının ardından Instagram hesabından açıklama yapan Bahar Candan, “Arkadaşlar merhaba, bundan 2,5 yıl önce yaşanan bir durumun bugün videosu ortaya çıktı. O kız benim kardeşim gibidir. Melisa, çok da severim. 13 yaşındayken anneme küfür etmişti onun için oldu.” dedi.

Bahar Candan Instagram: instagram.com/elitizm1/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler