Ana SayfaÜnlülerDilay Kemer'den Kanser Açıklaması!

İlgili Postlar

Dilay Kemer’den Kanser Açıklaması!

Fenerbahçe Tv’nin güzel sunucusu Dilay Kemer’den kanser açıklaması geldi. Kansere tekrar yakalandığını sosyal medya paylaşımı ile sevenlerine duyurdu.

Dilay Kemer kansere yeniden

Bir süre önce kan kanserine yakalanan ve tedaviye olumlu cevap vermesi sonucu sağlığına yeniden kavuşan güzel sunucu Dilay Kemer’den kanser açıklaması geldi. Kemer, kansere tekrar yakalandığını açıklarken kendisini sevenlerden dualarını eksik etmemelerini de istedi.

Dilay Kemer Kimdir?

Güzel Sunucu Dilay Kemer’den Kanser Açıklaması Geldi!

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

dilaykemer (@dilaykemer)’in paylaştığı bir gönderi ()

Sosyal medya paylaşımında paylaştığı açıklama şöyleydi.

Sevgili arkadaşlar

Maalesef en büyük korkum gerçeğim oldu.

Nerden başlayacağımı nasıl anlatacağımı bilmiyorum… Hastalığın başlamasının 1. yılında, ilik nakli oluşumun 6. ayında maalesef bu bela geri geldi, yani nakil herzaman %100 çözüm olamıyormuş kötü bir tecrübeyle öğrendik. Denemeye değer ufak bir ihtimal daha doğdu, şimdi onun peşinden gideceğim… Yalan yok, çok üzgünüm ve çok korkuyorum… Şimdi herzamankinden daha çok desteğe ve duaya ihtiyacım var, lütfen esirgemeyin. Sizi seviyorum.

Dilay Kemer’in hastalığını duyurduğu gönderiye meslektaşları, sporcular ve arkadaşları başta olmak üzere binlerce iyi dilek ve destek mesajları yağdı. Sosyal medya kullanıcıları “Seninleyiz, korkma! Başaracaksın.”, “Allah şifa versin. Dualarımız sizinle..” gibi binlerce mesajla güzel sunucuya destek verdiklerini duyurdu.

Kan kanseri sonucu ilik nakli olması gereken başarılı sunucuya başta Fenerbahçe camiası olmak üzere binlerce kişi kan vermek için yardım elini uzatmıştı. Kanseri yenen güzel sunucu yaptığı paylaşım ile sevenlerine yeniden kansere yakalandığını duyurdu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler