Ana SayfaÜnlülerÖlmeyen Büyük Oyuncu Kemal Sunal'ın Torunu Oldu! Hoşgeldin Narin Sunal!

İlgili Postlar

Ölmeyen Büyük Oyuncu Kemal Sunal’ın Torunu Oldu! Hoşgeldin Narin Sunal!

Dünyadan böyle pamuk kalpli bir adam geldi geçti dedirten, gerek karakteri, gerek oyunculuğuyla adını altın harflerle yazdırmış, ölümünden 19 yıl geçmesine rağmen 7′ den 77’ye herkesin tanıdığı sevdiği, filmlerinin hala büyük bir zevkle izlendiği büyük insan Kemal Sunal’ın torunu oldu. Büyük üstadın kendisini aratmayan onun gittiği yolda emin adımlarla giden Ali Sunal babalık heyecanını yaşıyor. Ali Sunal kızına Narin ismini koydu. Hoşgeldin Narin Sunal.

Ali Sunal kimdir?

Hoşgeldin Narin Sunal!

Büyük üstadın oğlu Ali Sunal geçen yıl mart ayında. avukat Nazlı Kurbanzade ile dünya evine girmişti. Mutlu çiftin önceki gün bir kız bebekleri dünyaya geldi. Bizim için hiç ölmeyen sanatçı Kemal Sunal’ın bir kız torunu oldu.Kadıköy’de bir hastanede doğum yapan Ali Sunal’ın eşi Nazli hanımın ve kızının sağlıklı olduğu haberi geldi. Ali Sunal kızına Narin isimini verdiğini açıkladı.

KIZIMIZ ÇOK İYİ!

İşte doğum sonrası Ali Sunal ve eşinin ilk paylaşımı…

Hoşgeldin Narin Sunal

Ölümsüz büyük üstat Kemal Sunal dede oldu. Güldür Güldür Show ile büyük bir başarı yakalayan Ali Sunal, emin adımlarla babasının yolundan gidiyor. Ali Sunal, Nazlı Kurbanzade ile yaptığı mutlu evliliğini Narin bebek ile taçlandırdı. Ali Sunal ilk babalık heyecanını sosyal medya hesabından paylaştı. Sunal ailesinin yeni ferdi Narin bebeğe hoş geldin diyoruz.

Bir birinden yetenekli oyuncuları bir araya getiren ve üç sezondur büyük bir izleyici kitlesi yakalayan Güldür Güldür sezon finali yaptı. Önümüzdeki sezon yine izleyicileri güldürmeye hazırlanan Ali Sunal ve ekibi, aynı formatla izleyicisinin karşısına çıkmaya devam edecek. Yeşilcam’ın unutulamayan isimlerinden Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal, babası gibi insanları hem güldürüp hem de düşündürecek.

Kemal Sunal Ölümünün 19. Yıl Dönümünde Mezarı Başında Anıldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler