Ana SayfaÜnlülerŞarkıcı Hadise İçin Jennifer Lopez Şoku!

İlgili Postlar

Şarkıcı Hadise İçin Jennifer Lopez Şoku!

Paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken şarkıcı Hadise, Jennifer Lopez özentiliği ile suçlandı. Gündeme bomba iddia ile düşen şarkıcı, ağır eleştirildi.

Hadise Kimdir?

Kendine has sahne kostümleri ve dansları ile gündeme gelen şarkıcı Hadise, son olarak Reynmen’in şarkısı Ela için çektiği video ile çok konuşulmuştu. Çektiği videoda seksi dans performansı ile yürekleri hoplatan Hadise, kısa süre içinde zor bir rekora imza atarak 4 milyon izlenmeye ulaştı.

Hadise’nin Olay Videosu 4 Milyon İzlendi! s

Harbiye’de konser veren Hadise, giydiği sahne kostümü ile JLO’ya benzetildi. Güzel şarkıcı, geçtiğimiz günlerde Antalya’da çok büyük bir konser veren Jennifer Lopez’in kostümünün benzerini giymesi sonucu hayranlarının ağır eleştirilerine maruz kaldı.

Jennifer Lopez Antalya’yı Salladı!

Sahneye girişi beyaz, geniş bir takım elbise ile yapan Hadise, daha sonrasında neon kostümünü giydi. Konser devamında ise kırmızıyı tercih eden ünlü şarkıcı, kapanışı da uzun çizmeleri ve taşlı mayo kıyafeti ile yaptı.

Neredeyse Aynı!

Sahnede giydiği kıyafetleri ile sahne şovunun da önüne geçen yıldızı ağır eleştirenlerden biri de Erol Köse oldu. Köse instagram paylaşımında

“Atanamamış JLO yani Hadise, bu kez de kostüm esinleneyim derken Fosforlu Cevriye olmuş 😉 Arefe gecesi çarpılacak Hafazanallah ⚡️🔥” notu ile Lopez’in fotoğrafı ile birlikte paylaşım yaptı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Atanamamış JLO yani @hadise , bu kez de kostüm esinleneyim derken Fosforlu Cevriye olmuş 😉 Arefe gecesi çarpılacak Hafazanallah ⚡️🔥

DOKTOR EROL BEY (@dr_erolbey)’in paylaştığı bir gönderi ()

Konserinden heyecan dolu anları da instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmeyen şarkıcı, birçok takipçisinin aşırı kilolu olduğu yönünde gelen eleştirilerinden kaçamadı.

Hadise’nin instagram hesabı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler