Ana SayfaKültür ve SanatMüzikCeren Gündoğdu'dan Aşk Enerjisiyle Dolu Bir Şarkı "Sağım Solum Aşk"

İlgili Postlar

Ceren Gündoğdu’dan Aşk Enerjisiyle Dolu Bir Şarkı “Sağım Solum Aşk”

Yorumuyla çok sevilen başarılı şarkıcı alternatif müziğin romantik şarkıcısı olarak biliniyor. Son dönemlerin en sevilen sesleri arasında olan Ceren Gündoğdu’dan aşk enerjisiyle dolu bir şarkı “Sağım Solum Aşk” geçtiğimiz günlerde dinleyicisiyle buluştu. Sesiyle herkesi büyülemeyi başaran genç şarkıcı aldığı tepkilerden ise gayet mutlu. İşte Ceren Gündoğdu’nun yeni şarkısı;

Ben Hep Seni Sevdim 1 Milyon Oldu!

Kendine özgü sesiyle sevilen alternatif müziğin başarılı şarkıcısı Ceren Gündoğdu Mayıs ayında yeni şarkısı “Ben Hep Seni Sevdim”i sevenleriyle buluşturmuştu. Sözü ve ezgileriyle dinleyicisini kendine bağlayan şarkının klibi de bir o kadar başarılıydı. Dinleyici tarafından çok sevilen “Ben Hep Seni Sevdim”  YouTube’da 1 milyon izlenmeyi geçti.

Ceren Gündoğdu’dan İddialı Bir Şarkı!

6 Yaşından Beri Müzikle Bağlı

Müziğe olan ilgisi çok küçük yaşlara dayanan Ceren Gündoğdu, ilk bestesini daha 6 yaşındayken yapmış. Yeni şarkısı “Sağım Solum Aşk” tamamlayan başarılı şarkıcı bestesi hakkında şarkının hissedenlerin etrafında güzel bir enerji oluşturacağını söyleyerek “Bu şarkı güzel şeylerin ansızın kapıyı çalabileceğine dair olan inancını tazelemek isteyenlerin şarkısı!” açıklamasını yaptı.

“Sağım Solum Aşk” Dinleyicisiyle Buluştu

Sözleri ve bestesi Ceren Gündoğdu‘na ait olan “Sağım Solum Aşk” geçtiğimiz gün dijital müzik marketlerden dinleyicisiyle buluştu. Ezgileriyle her zamanki gibi dinleyenleri büyüleyen şarkının düzenlemeleri Arel Koray Nalbant imzası taşıyor. Renkli klibiyle de bütünlenen şarkı yazın en çok sevilen bestesi olmaya aday.

Ceren Gündoğdu Kimdir?

Ceren Gündoğdu’dan Aşk Enerjisiyle Dolu Bir Şarkı “Sağım Solum Aşk”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler