Ana SayfaKültür ve SanatMüzikO Ses Türkiye Finalisti Umut Kaç'tan "Allı Turnam"

İlgili Postlar

O Ses Türkiye Finalisti Umut Kaç’tan “Allı Turnam”

“O Ses Türkiye finalisti Umut Kaç’tan “Allı Turnam” dinleyicisiyle buluştu. Yarışmanın sevilen isimlerinden olan Umut Kaç, kısa süre içerisinde büyük bir başarıya imza atmıştı. Canlı sesiyle çok sevilen Umut Kaç, yarışmada elde ettiği fırsat sayesinde ilk single albümünü yayınladı. İşte Umut Kaç’ın beğenilen şarkısı;

Dört Jüriyi De Etkiledi!

TV8 ekranlarının sevilen yarışması “O Ses Türkiye”de “Allı Turnam”ı seslendiren Umut Kaç, sahneye çıktığı ilk anda büyük bir coşkuyla karşılandı. Güçlü sesiyle ön plana çıkan Umut Kaç şarkısına başlar başlamaz Beyazıt Öztürk butona basmıştı. Ardından dört jüriyi de kendine döndürmeyi başaran Umut Kaç, yarışmada Beyazıt Öztürk’ün takımına dahil olmuştu.

O Ses Türkiye Final Bölümü!

Büyük Övgüyle Karşılandı

Yarışmada Beyazıt Öztürk‘ün takımında olan Umut Kaç, güçlü sesi ve kendine özgü yorumuyla yarışma boyunca ön plana çıkan isimler arasındaydı. Bu başarısını sonuna kadar koruyan Umut Kaç, güçlü finalistler arasındaki yerini alarak performansıyla dinleyenleri de kendine hayran bıraktı.

Beyazıt Öztürk Kimdir?

O Ses Türkiye Finalisti Umut Kaç’tan “Allı Turnam”

“O Ses Türkiye” yarışmasına “Allı Turnam” yorumuyla katılan Umut Kaç, kendi yorumunu profösyonel olarak kaydederek geçtiğimiz gün sevenleriyle buluşturdu. Tüm dijital müzik platformlarında yayınlanan parçaya dinleyicisinden şimdiden yoğun bir ilgi var. Büyük beğeniyle karşılanan “Allı Turnam”ın aranjesi ise Muzaffer Bozkuş imzası taşıyor.

Umut Kaç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler