Ana SayfaKültür ve SanatMüzikŞenay Lambaoğlu Azeri Türküsüne Yorumuyla Renk Kattı!

İlgili Postlar

Şenay Lambaoğlu Azeri Türküsüne Yorumuyla Renk Kattı!

Geçtiğimiz sene dördüncü albümünü yayınlayan Şenay Lambaoğlu’dan bu sene ses getirecek yeni bir proje geldi. Başarılı sesiyle çok sevilen Şenay Lambaoğlu Azeri türküsüne yorumuyla renk kattı. Kendine özgü sesiyle ön plana çıkan başarılı şarkıcı yine dinleyenleri mest ederek yazın en sevilen şarkısına imza atmış gibi duruyor. İşte Şenay Lambaoğlu’nun yeni projesi;

Güçlü, Modern Ve İddialı

Kendine özgü yorumuyla çok sevilen Şenay Lambaoğlu, yurt içi ve yurt dışında konserlerine hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’de ilgi gördüğü kadar yurt dışında da pek çok hayranı olan Şenay Lambaoğlu, yorumcu kimliğinin yanı sıra yazdığı sözlerle de dikkatleri üzerine çekiyor. Türkülere modern bir yorum getiren Şenay Lambaoğlu’nun sahne performansı da dinleyicilerinden tam not aldı.

“Şenay Lambaoğlu” Yeni Albümünün İlk Konseriyle Sevenleri İle Buluşuyor!

Besteci Kimliği Çok Beğenildi

Nadir seslere sahip olan isimler arasında yer alan Şenay Lambaoğlu‘nun yazdığı şarkı sözleri sevenleri tarafından çok beğenildi. Birçok alanda yetkinliğini gösteren başarılı şarkıcı yorumladığı parçaların yanı sıra, kendi kaleme aldığı bestelerini de dinleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor.

“Aman Avcı” Klibi Tamamlandı

Azerbeycan’ın sevilen türküsü “Aman Avcı”yı yorumlayan şarkıcı Şenay Lambaoğlu, büyük bir beğeniyle karşılandı. Düzenlemesi Tolga Gürsev’e ait olan “Aman Avcı”nın klibi de oldukça dikkat çekici. Bursa’nın Cumalıkızık ve Kozluören köylerinde çekilen renkli klibin yönetmen koltuğunda ise Ahsen Eser oturuyor.

Şenay Lambaoğlu Kimdir?

Şenay Lambaoğlu Azeri Türküsüne Yorumuyla Renk Kattı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler