Ana SayfaÜnlülerEn İyi Popüler TikTok Fenomenleri İsimleri

İlgili Postlar

En İyi Popüler TikTok Fenomenleri İsimleri

Son dönemlerin en popüler uygulamaları arasında yer alan TikTok gençlerin en çok sevdiği uygulama. Eğlenceli içeriklerle ön plana çıkan uygulama içerisinden başarılı içerik üreticileri de yavaş yavaş kendisini göstermeye başladı.  Ürettiği içeriklerle takipçi sayısı milyarlara erişen kullanıcılardan bazılarına ise proje teklifleri gelmeye başladı. Genç ve yetenekli isimler olarak gelecek vadeden en iyi popüler TikTok fenomenleri isimleri işte karşınızda;

Eren Seferoğlu

Eren Seferoğlu Kimdir?
Eren Seferoğlu Kimdir?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TikTok’un en sevilen isimleri arasında yer alan Eren Seferoğlu 403 bini aşkın takipçi sayısıyla ön plana çıkan isimler arasında yer alıyor. Eğlenceli videolarıyla ön planda olan Eren Seferoğlu farklı yüz hatlarıyla da gençlerin en sevdiği isimler arasında.

Eren Seferoğlu Kimdir?

Rızacan Durmuş

Rızacan Durmuş kimdir?
Rızacan Durmuş kimdir?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TikTok platformunun bir diğer en çok sevilen ismi olarak gençlerin favorisi Rızacan Durmuş. Sesini TikTok’tan duyurmayı başaran Rızacan Durmuş aynı zamanda oyunculuk kariyerinin de çok başında olan isimler arasında. Henüz 20 yaşında olan genç yetenek BluTv’nin “Bozkır”adlı dizinde izleyiciyle buluşmuştur.

Rızacan Durmuş Kimdir?

Öznur Garip

Öznur Garip Kimdir?
Öznur Garip Kimdir?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gençlerin TikTok’ta bir diğer sevdiği isim ise renkli içerikleriyle Öznur Garip. Eğlenceli ve samimi tavrıyla kısa zaman içerisinde geniş bir kitleye hitap etmeyi başaran Öznur Garip’in TikTok’ta 379 bini aşkın takipçisi bulunmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler