Ana SayfaÜnlülerMüjde Uzman'ın İfşası!

İlgili Postlar

Müjde Uzman’ın İfşası!

Güzel oyuncu öyle birşey yaptı ki sosyal medya Müjde Uzman’ın ifşasıyla doldu taştı!

Rezil Oldu!

Güzel oyuncu ayarı kaçırınca photoshop kurbanı oldu. Bu paylaşımı yaptıktan sonra sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Yorumlarda tamamen fazla ayar yaparak kendini gülünç hale düşüren Müjde Uzman hakkında gönderiler paylaşılmaya başladı.

Müjde Uzman’ın İfşası!

Ayvalıkta tatil yapan Müjde Uzmanın aslında gayette fit görünümü olan vücudunu niye böyle bir photoshop hatasıyla mahvettiği konuşuldu. Böyle bir şeye ihtiyaç duyulmaması gerektiğini söyleyen kullanıcıların yoğun gelen yorumlarından sonra ünlü oyuncu paylaştığı fotoğrafı yorumlara kapatması da çok ilginç oldu.  34 yaşında ki güzel oyuncu göbek bölgesine yaptığı shopun ayarını kaçırımca bikini bölgesindeki kontrast ayarı bozuldu ve çirkin bir görüntüye sebep vermiş oldu.

müjde uzman ifşa

 

Yükselen Kariyer…

2014 yılında Pucca’nın “Küçük Aptalın Büyük Dünyası” kitabından esinlenerek senaryosu yazılan, başrolünde Murat Boz ile Büşra Pekin‘in oynadığı “Hadi İnşallah” adlı filmde Sinasi Yurtsever, Cezmi Baskın, İdil Dizdar, Aydan Taş, Hülya Gülşen Irmak ile birlikte rol alan Müjde Uzman, 2015 yılında başrolünde Oktay Kaynarca, Kenan Çoban, Deniz Çakır, Ozan Akbaba, Yüksel Arıcı, Tarık Ünlüoğlu’nun yer aldığı “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizide “Nazlı” karakterini canlandırdı. Aslında bu diziylede büyük ivme yakalayan oyuncu hala oyunculuk hayatını sürdürmekte…

müjde uzman

 

Müjde Uzman kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler