Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerAnnem Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

İlgili Postlar

Annem Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Başrollerini Sumru Yavrucuk ve Özge Gürel’in yer aldığı ‘Annem’ isimli sinema filminin ilk tanıtımı yayınlandı. Yapımcılığını HANN’nın üstlendiği sinema filminin yönetmenliğini Mustafa Kotan üstleniyor. Filmin büyük sürprizlerinden biri ise filmin şarkısının Candan Erçetin’in kalplerimizi titreten “Annem” şarkısı olduğu, ilk tanıtımla açıklandı. Annem filmi ne zaman vizyona girecek belli oldu. Detaylar haberimizde…

Sumru Yavrucuk Kimdir?

Özge Gürel Kimdir?

Annem Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Büyük ses getirecek Annem filmi 20 eylül tarihinde vizyona girecek. Ayşe Balıbey, Evren Erdoğan ve Bener Karaçor’un kaleme aldığı, bir anne ile kızın hikayesini anlatan filmde Sumru Yavrucuk ve Özge Gürel ile birlikte; Sercan Badur, Tuna Orhan, Itır Esen, Fatma Toptaş, Fulya Özcan, Zuhal Acar, Tuğçe Karabayır gibi isimler yer alıyor. Çekimleri Mart ayında başlayan ‘Annem’ filmi, için geri sayım başladı. 20 eylülde izleyicisiyle buluşacak filmin müziği için, Candan Erçetin stüdyoya girdi ve 20 yıl aradan sonra Annem şarkısını yeniden yorumladı.

İşte Annem filminin ilk tanıtım videosu..

ANNEM FİLMİNİN KONUSU!

Annem, bir anne kızın hikayesini konu alıyor. Filmde Özge Gürel’in hayat verdiği Nazlı, annesinden utanan ve bir an önce ondan kurtulmak isteyen genç bir kızdır. Nazlı’nın üniversiteyi kazanıp İstanbul’a gitmesiyle hayatı değişir. Nazlı’nın annesi kızı için her şeyi yapmaya ve göze almaya hazır, imkansızlıkları mümkün kılmaya çalışan fedakar bir Anadolu kadınıdır. Üniversiteyi kazanması ile doğup büyüdüğü köyden, bir an evvel kurtulmak istediği annesinden ayrılan Nazlı, geçen onca yıldan sonra annesinin yanına geri dönmeye karar verir.

Ailesinden utanan farklı görünmeye çalışan günümüz gençlerine örnek teşkil edecek olan film vizyona girmesi için geri sayım başladı. Usta oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmin gişe rekorları kırması bekleniyor.

ANNEM FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Annem filmi Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı olan Aşağıçerçi köyünde çekildi. Aşağıçerçi köyü 2010 yılına göre 235 kişilik bir nüfusa sahip görülüyor. Karadeniz’de yer alan Bartın, yemyeşil doğası ve doğal güzelliğe sahip olduğu tercih edildi. Filmin bir kısmı ise İstanbul’da çekildi.

Ünlü Oyuncu Sumru Yavrucuk Sahnede Zehirlendi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler