Ana SayfaDizilerOnur Tuna Mucize Doktor Dizisiyle Ekranlara Dönüyor!

İlgili Postlar

Onur Tuna Mucize Doktor Dizisiyle Ekranlara Dönüyor!

Yasak Elma dizisinde Alihan karakteriyle büyük bir hayran kitlesi oluşan Onur Tuna, diziden ayrıldıktan sonra boş durmadı bir sinema filmi çekti. Şimdi ise yeni sezona bomba gibi düşecek yeni bir dizi projesinde yer alacağı öğrenildi. Yabancı bir diziden uyarlanacak ve hastanede geçecek ‘Mucize Doktor’ isimli projede yer alacak olan Onur Tuna dizi için hazırlıklara başladı. Onur Tuna Mucize Doktor dizisiyle ekranlara tekrar dönüyor.

Onur Tuna Kimdir?

Onur Tuna Yeni Bir Diziyle Ekranlara Dönüyor!

Yeni sezon dizileri için yapımcılar kolları sıvadı. Bu sezon bir birinden güzel izleyicinin ilgisini çekecek diziler yayınlanacak. Bunlardan biride yaz başından beri hazırlıklarına devam edilen dünyaca ünlü dizi ‘The Good Doctor’ isimli diziden uyarlanacak olan ‘Mucize Doktor’ dizisi olacak. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan dizi, hem oyuncularıyla hem de ilgi çekici hikayesi ile şimdiden izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı.

Dizide Yasak Elma dizisinden ayrılan Onur Tuna’nın yer alması hayranlarını heyecanlandırdı. Son dönemlerde oyunculuğu ile dikkat çeken Taner Ölmez’de dizinin başrol oyuncuları arasında yer alacak. Pek çok dizi çekimleri başlamamışken Mucize Doktor dizisinin çekimleri kısa bir süre önce Bilecik’te başladı. Bilecik’ten sonra çekimlerine İstanbul’da devam edilecek dizinin ilk bölümü bitmek üzere olduğu tahminen bayram sonrası tamamlanacağı gelen bilgiler arasında.

MUCİZE DOKTOR’UN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Onur Tuna Ekranlara Dönüyor

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Mucize Doktor dizisinin yapımcılığını MF yapım üstleniyor. Senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp yazıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan yer alıyor.

Yeni sezonda büyük ses getirecek diziler arasında yerini alması beklenen dizide, Taner Ölmez, Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi isimler yer alıyor. Hastanede geçecek olan dizinin hazırlıklarına İstanbul’da da başlandı. Fox Tv’de  yayınlanacak olan Mucize Doktor dizisinin hangi gün yayınlanacağı bilgisi henüz gelmedi.

Yasak Elma dizisinde Onur Tuna’nın partneri Sevda Erginci’nin projede olmaması dikkat çekti.

 Onur Tuna Yeni Filmindeki Karakteriyle Şaşkınlık Yaratacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler