Ana SayfaKimdirHayal Köseoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Hayal Köseoğlu Kimdir?

“İstanbullu Gelin” dizisinin sevilen oyuncusu Hayal Köseoğlu kimdir? Hayal Köseoğlu kaç yaşında? Hayal Köseoğlu dizileri neler? Hayal Köseoğlu aslen nereli? Hayal Köseoğlu hangi burç? Hayal Köseoğlu hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Hayal Köseoğlu Kaç Yaşında? Hayal Köseoğlu Aslen Nereli? Hayal Köseoğlu Hangi Burç?

Hayal Köseoğlu 26 Mayıs 1992 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Hayal Köseoğlu, İkizler burcudur.

Hayal Köseoğlu Kimdir?

Hayal Köseoğlu eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Oyunculuğa olan ilgisi küçük yaşlardan gelmektedir. Ekranların sevilen dizisi “Ruhsar”da çocuk oyuncu olarak ekran karşısına geçen Hayal Köseoğlu, liseden mevzun olduktan sonra “İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama Ve Oyunculuk Bölümü”nü kazanmıştır.

Ardından 2008 senesinde, Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizisi olan “Aşk-ı Memnu” dizisinde yer alan Hayal Köseoğlu, 2011 senesinde “Muhteşem Yüzyıl” dizisinin başarılı kadrosunda kendisine yer edinmeyi başararak büyük bir çıkış yakalamıştır.

2017 senesinde ise Show Tv ekranlarının sevilen dizisi, baş rollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enverin’de yer aldığı “İstanbullu Gelin” dizisiyle ekran karşısına geçen Hayal Köseoğlu, canlandırdığı “Zeynep” karakteri ile çok sevilmiş ve seyircisinden tam not almıştır. 2019 senesinde ise, yönetmenliğini Şevki Es’in üstlendiği “Özgür Dünya” filmi ile beyaz perde de izleyicileriyle buluşmuştur.

Hayal Köseoğlu Dizileri

  • 2017 – İstanbu Gelin
  • 2017 – Ufak Tefek Cinayetler
  • 2016 – Arkadaşlar İyidir
  • 2011 – Muhteşem Yüzyıl
  • 2008 – Aşkı- Memnu
  • 1997 – Ruhsar

Hayal Köseoğlu Filmleri

  • 2019 – Özgür Dünya
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler