Ana SayfaKimdirCem Gelinoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Cem Gelinoğlu Kimdir?

“Aykut Enişte” filminin sevilen oyuncusu Cem Gelinoğlu kimdir? Cem Gelinoğlu kaç yaşında? Cem Gelinoğlu filmleri neler? Cem Gelinoğlu aslen nereli? Cem Gelinoğlu hangi burç? Cem Gelinoğlu hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi, sizin için bu yazımızda yazdık.

Cem Gelinoğlu Kaç Yaşında? Cem Gelinoğlu Aslen Nereli? Cem Gelinoğlu Hangi Burç?

Cem Gelinoğlu 20 Temmuz 1983 senesinde Düzce’de dünyaya gelmiştir. Aslen Bolulu olan Cem Gelinoğlu, Yengeç burcudur.

Cem Gelinoğlu Kimdir?

Cem Gelinoğlu liseye kadar eğitim hayatını Düzce’de tamamlamıştır. Liseden sonra istediği bölümü kazanamayan Cem Gelinoğlu, iş hayatına atılma kararı alarak bir dükkan açmıştır. Ardından beklentilerini karışlamadığı için iş yerini kapatma kararı alan Cem Gelinoğlu, “Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümü”nü bitirmiştir.

Okula kayıt yaptırdığı sırada reklam işleriyle ilgilenmeye başlayan Cem Gelinoğlu, 10 sene boyunca reklamcılık sektöründe çalışmıştır. Bu sektörde geçirdiği 10 sene ardından 1 sene ezacılık sektöründe çalışan Cem Gelinoğlu, sosyal içerik platformu uygulaması olan “Vine”da içerik üretmeye başlamıştır.

Videolarıyla kısa zamanda milyarlarca insana ulaşan Cem Gelinoğlu, bir hayran kitlesi elde etmiş ve işleri ilerleterek film senaryosu yazmaya karar vermiştir. 2015 senesinde ilk filmi “Ali Kundilli”yi yazarak beyaz perdeye geçen Cem Gelinoğlu’nun filmi izleyenler tarafından beğenilmiş ve 2016 senesinde filmin ikinci serisi olan “Ali Kundilli 2” vizyona girmiştir.

2016 senesinde “Yok Artık” filmiyle beyaz perdeye geçen Cem Gelinoğlu filmdeki performansıyla büyük bir çıkış yakalamış ve 2017 senesinde “Şansımı Seveyim” filmi ile yeniden beyaz perdede izleyicisiyle buluşmuştur. 2019 senesinde Güray Altınok ile birlikte kaleme aldığı “Aykut Enişte” filmi 24 Mayıs tarihinde vizyona giren Cem Gelinoğlu, filmin  senaryosuyla büyük bir başarı elde etmiştir.

Cem Gelinoğlu Filmleri

  • 2019 – Aykut Enişte
  • 2017 – Şansımı Seveyim
  • 2016 – Ali Kundilli 2
  • 2016 – Yok Artık
  • 2015 – Ali Kundilli
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler