Ana SayfaKimdirFerat Üngür Kimdir?

İlgili Postlar

Ferat Üngür Kimdir?

“O Ses Türkiye” yarışmasının birincisi “Yare Gideyim” şarkısıyla büyük beğeni toplayan Ferat kimdir? Ferat Üngür kaç yaşında? Ferat Üngür single albümleri neler? Ferat  Üngür aslen nereli? Ferat Üngür hangi burç? Ferat Üngür hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Ferat Üngür Kaç Yaşında? Ferat Üngür Aslen Nereli? Ferat Üngür Hangi Burç?

Ferat Üngür 10 Ağustos 1985 senesinde Diyarbakır’da dünyaya gelmiştir. Aslen Diyarbakırlı olan Ferat Üngür Aslan burcudur.

Ferat Üngür Kimdir?

Ferat Üngür eğitim hayatını Diyarbakır’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “Dicle Üniversitesi Tarih Öğretmenliği” bölümünü kazanmış ardından “Adıyaman Üniversitesi Müzikoloji Bölümü”nü okumuştur. Ferat Üngür’un müziğe olan tutkusu ailesinden gelmektedir. Müzisyen bir ailede büyüyen Ferat Üngür, küçük yaştan beri ailesinin söylediği şarkılara eşlik ederek kendini geliştirmiştir.

Okul yıllarının sonlarına doğru Adıyaman’da çeşitli mekanlarda sahne almaya başlayan Ferat Üngür, kısa zamanda çok sevilmiş ve okuldan mevzun olduktan sonra Türkiye’nin çeşitli illerinde sahne almaya başlamıştır.

2019 senesinde TV8 ekranlarının sevilen yarışması “O Ses Türkiye”ye katılan Ferat Üngür, sesi ve yorumuyla jürileri ve izleyici çok etkilemiş ve yarışmada Murat Boz’un takımına dahil olarak birincilik elde etmiştir. Yarışmanın ardından yarışmadaki koçu Murat Boz’la birlikte, Zülfü Livaneli’ye ait olan “Leylim Ley” şarkısını bir düetle birlikte yorumlayan Ferat Üngür büyük bir çıkış yakalamış ve ardından 24 Mayıs tarihinde uzun süredir üzerinde çalıştığı “Yare Gideyim” şarkısını dinleyicisiyle buluşturmuştur.

Ferat Üngür Single Albümleri

  • 2019 – Leylim Ley
  • 2019 – Yare Gideyim

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

2 YORUMLAR

  1. ferat üngür 1 ocakta değil 10 ağustosta doğmuştur bu bir 1984 te değil 1985 te doğmuştur bu iki liseyi bitirdikten sonra adıyaman müzikoloji bölümüne değil dijle üniversitesinde tarih öğretmeni bitirmiş sonra adıyaman üniversitesinde mezun olmuş

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler