Ana SayfaKimdirFırat Altunmeşe kimdir?

İlgili Postlar

Fırat Altunmeşe kimdir?

Son zamanların yakışıklılığı ve başarılı oyunculuk performansı ile dikkat çeken ismi Fırat Altunmeşe kimdir? Fırat Altunmeşe nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu, hangi projelerde yer aldı? Fırat Altunmeşe hakkında merak edilen her şey haberimizde…

Fırat Altunmeşe, 1990 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Ailenin en küçük çocuğu olan Fırat Altunmeşe’nin bir ağabeyi ve bir ablası var. Ünlü türkücü İzzet Altunmeşe’nin oğludur.

Fırat Altunmeşe, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nde okuyordu. Burada iki yıl okuyan Altunmeşe, okulu yarıda bıraktı ve İstanbul’da Craft oyunculuk atölyesinde iki yıl boyunca özel oyunculuk dersi aldı.

İlk profesyonel oyunculuk deneyimine 2013 yılında adım atan Fırat Altunmeşe, başrollerini Timuçin Esen ve Ahu Türkpençe’nin paylaştığı Vicdan isimli dizide rol aldı. Bu dizi ile başarılı bir çıkış yakalayan Altunmeşe, 2014 yılında başrollerinde Açelya Topaloğlu, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Furkan Andıç, Fırat Albayram gibi isimlerin yer aldığı Kaçak Gelinler isimli dizide rol aldı. Bu dizi ile tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim haline geldi.

Ardından, 2015 yılında önce “Gizli Ajanda” ismi ile çekilen sonra “Hesapta Aşk” ismi ile vizyona giren filmde rol aldı. Altumeşe bu filmde, Meriç Aral, Derya Şensoy, Burak Tozkoparan, Kutay Kalabalık, Yasin Çam, Özlem Çakar, Bennu Gerede, Burhan Öçal gibi isimler ile birlikte rol aldı.

Oyunculuk kariyerinde başarı basamaklarını hızlı adımlar ile tırmanan ünlü oyuncu Fırat Altunmeşe, 2016 yılında Gürkan Uygun, Berk Hakman, Umut Karadağ, Dolunay Soysert, Özge Özder,Hakan Boyav, Necip Memili, Ayça Varlıer ile birlikte Kehribar isimli dizide rol aldı.

Yakışıklılığı ile genç kızların sevgilisi olan, başarılı oyunculuk performansı ile ekranların aranan oyuncularından biri olan ünlü oyuncu Fırat Altunmeşe,ünlü türkücü İzzet Altunmeşe’nin oğludur.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler