Ana SayfaÜnlülerSimge'den İtiraf Niteliğinde Bomba Paylaşım!

İlgili Postlar

Simge’den İtiraf Niteliğinde Bomba Paylaşım!

Simge’den itiraf niteliğinde paylaşım geldi.”Ben aynı ben olmaya devam edicem… ama bir farkla…” yazarak kafaları karıştırdı.

Birkaç gün önce Sinop’ta verdiği konser ile hayranlarının beğenisini kazanan Simge, Metin Hara ile gündeme gelmişti. Aşk iddialarının ardından bu kez de çarpıcı bir paylaşımla adından söz ettirdi.

Simge Kimdir?

Metin Hara İle Gündeme Gelmişti

Son olarak Metin Hara ile hakkında çıkan aşk iddialarıyla gündeme bomba gibi düşen Simge’den kişisel sosyal medya hesabından olay bir paylaşım geldi.

Metin Hara Kimdir?

Metin Hara İle Simge Sağın Aşka Haberi Ortalığı Karıştırdı

Metin Hara Adriana Lima İle Aşk Yaşamıştı

Metin Hara daha önce Victoria Secret meleklerinden olan Top Model Adriana Lima ile olaylı bir aşk yaşamıştı. Bir ayrılıp bir barışan çift son olarak geçtiğimiz zamanlarda tamamen yollarını ayırmıştı. Bu ayrılığın ardından Lima, Türk iş insanı Emir Uyar ile aşk yaşamaya başladı.

Adriana Lima Gönlünü Yine Bir Türk’e Kaptırdı!

Aşk İddialarının Ardından Simge’den İtiraf Niteliğinde Paylaşım

Top Model Adriana Lima’dan ayrılan Metin Hara ile aşk yaşadığı iddia edilen seksi şarkıcı Simge Sağın’dan akşam saatlerinde ilginç bir paylaşım geldi. Kişisel instagram hesabından hikaye olarak bir yazı paylaşan Simge, yazısında “Benn aynı ben olmaya devam edeceğim… ama bir farkla…”  sözlerini kullanarak sevenlerini meraklandırdı.

Adeta hakkında çıkan aşk iddialarını doğrular nitelikte olan bu paylaşım hayranları tarafından merak uyandırdı.

İşte o akıl karıştıran paylaşım.

Düşünüyorum şurada oturmuş iyiliğimi ve karşılığında yaşadıklarımı… Ben harika olmaya devam ederken siz hayatımda kalmayacaksınız… Ben aynı ben olmaya devam edeceğim. Ama bir farkla… Oh yazdım rahatladı! Kim üstüne alınırsa alınsın buyrun burdan yakın 🙂 Artık umrum değil…

Simge İnstagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler