Ana SayfaDedikoduMetin Hara İle Simge Sağın Aşk Haberi Ortalığı Karıştırdı

İlgili Postlar

Metin Hara İle Simge Sağın Aşk Haberi Ortalığı Karıştırdı

Dünyaca Ünlü top manken Adriana Lima ile aşk yaşayarak Magazin Haberlerine damgasını vuran ünlü yazar Metin Hara’nın ismi tekrar aşk dedikodularına karıştı. Ünlü şarkıcı Simge Sağın ile aşk yaşadığı kulislerde konuşulan Metin Hara, aşk acısını çabuk unutmuşa benziyor. Metin Hara ve Simge Sağın aşkı ne zaman başladı? Bu aşka dair tüm ayrıntılar Haberimizde..İşte Detaylar..

Simge Sağın Bikinili Pozu İle Büyüledi

Metin Hara & Simge Sağın Aşk Haberi Ortalığı Karıştırdı!!

Gün geçmiyorki, Magazin Haberleri‘ne aşka yelken açan ünlülerin adı geçmesin.. Dünyaca ünlü yazar Metin Hara, bu defa başarılı genç şarkıcı Simge Sağın’la aşk iddiası, Magazin gündeminde şok yarattı.

Simge Sağın kimdir?

Ünlü yazarın, vermiş olduğu seminerlerin birinde tanıştığı şarkıcı Simge Sağın’la, aşk yaşaması yaza damgasını vurdu. Ünlü çiftin yepyeni olan birlikteliklerinin henüz tanıma aşaması olduğu ve bol bol kimsenin tahmin edemeyeceği yerlerde buluştukları öne sürülüyor.

Metin Hara Kimdir?

Meti Hara’nın Simge Sağın’ı Instagramda takip etmeye başlaması dikkatlerine üzerlerine çekerken, diğer taraftan bu aşkı sadece ünlü ikilinin yakın dostlarının bilgisi olduğu ve gözlerden uzak yaşadıkları konuşuluyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler