Ana SayfaÜnlülerNilay Dorsa Evini Taşıdı!

İlgili Postlar

Nilay Dorsa Evini Taşıdı!

Caka isimli şarkısı ile yaza bomba gibi giren Nilay Dorsa evini taşıdı. Kurban Bayramında Cihangir’den Nişantaşı’na taşınan Dorsa yeni evini de paylaştı.

Sahne çalışmaları sebebiyle tatil yapamayan Dorsa, çalışmaktan şikayetçi olmadığını aksine bu durumdan keyif aldığını belirtti. Ayrıca Dorsa bayramda sahne almayı kabul etmedi.

Nilay Dorsa Kimdir?

Nilay Dorsa Evini Taşıdı

Uzun zamandır yeni bir eve taşınmayı planlayan Nilay Dorsa, Kurban Bayramını fırsat bilerek Cihangir’de bulunan evini Nişantaşı’na taşıdı. Taşınması ile ilgili de Dorsa şunları söyledi:

“Yoğun çalışmalarım nedeniye çok beğendiğim fakat işlerim dolayısıyla kaçırdığım 3 ev sonrasında bayramda evimi Cihangir’den Nişantaşı’na taşıdım. Üzerimden önemli bir yükü daha attım. Enerjime herkes şaşırıyor ama şükür her zorluğun altından kalkacak yapıdayım”

İş Hayatına Kurban Bayramı Arası

İş hayatına bayram sonrası kaldığı yerden devam edeceğini belirten seksi şarkıcı, Tebdil-i mekanda ferahlık vardır, inancının da kendisi için büyük bir moral kaynağı olduğunu belirtti.

İnstagram Paylaşımları İle Dikkat Çekiyor

Üniversite yıllarında mankenlik de yapan Nilay Dors, birçok defilede de boy gösterdi. Daha sonra yerel bir televizyon kanalında motor sporları konseptli bir program sunmuştur.

Nilay Dorsa İnstagram Hesabı

 Best Model Of Turkey’de 3. Oldu

2000 yılında katıldığı  Best Model Of Turkey yarışmasında 3. olan Nilay Dorsa, daha sonra çocukluktan itibaren tutkusu haline gelen müziğe yöneldi. Zamanla kendi parçalarını da seslendirmesiyle birlikte sahne performansları ile dikkat çekmeye devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler