Ana SayfaÜnlülerDemet Özdemir Eyvah Yakalandık Dedi!

İlgili Postlar

Demet Özdemir Eyvah Yakalandık Dedi!

Kaan Yıldırım boşandıktan sonra oyuncu Demet Özdemir ile yakalandı. İkili panikleyerek Eyvah Yakalandık diyerek tepkilerini gösterdi.

Demet Özdemir Eyvah Yakalandık Dedi

Geçtiğimiz aylarda dizi setinde tanıştığı Ezgi Eyüboğlu ile 2016 yılında başlayan evliliklerini sonlandıran Kaan Yıldırım, son olarak oynadığı dizi Halka’dan ayrılması ile gündeme gelmişti.

Veda paylaşımında bulunan Yıldırım, dizinin sevenlerine teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

“Çok güzel bir yolculuktu. Yeni hikayelerde görüşmek üzere. İzleyen ve destekleyen herkese teşekkürler.”

Demet Özdemir Eyvah Yakalandık Dedi

Kaan Yıldırım Kimdir?

Demet Özdemir Can Yaman ile Yakalanmıştı!

Son olarak yaz dizisi olarak başlayan fakat yüksek izlenme oranları elde edince kış sezonuna da taşınan Erkenci Kuş dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkan Demet Özdemir, oynadığı rol kadar aşk gündemi ile de ilgileri üzerine çekmişti. Rol arkadaşı Can Yaman ile yakınlaştığı iddia edilen Özdemir, uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Hatta bu haberlerin reklam olduğu da iddia edildi.

Demet Özdemir Kimdir?

Birkaç gün önce aynı dizide rol aldığı Can Yaman ile aşk haberleri çıkan Demet Özdemir, daha önce de Can Yaman ile magazin manşetlerini süslemişti. İki başrol oyuncusunun uzun zaman birlikte oldukları konuşulmuştu.

Demet Özdemir ve Can Yaman İşte Böyle Yakalandı!

 Havuzda Eyvah Yakalandık Paniği!

Can Yaman ile adı aşk dedikodularına karışan Demet Özdemir, evinin havuzunda eşi Ezgi Eyüboğlu ile yollarını ayıran Kaan Yıldırım ile yakalandı.

İkilinin aşk yaşadığı iddiası magazin dünyasında bomba iddiası yaratmıştı. Kaan Yıldırım şezlongta güneşlenirken, Özdemir havuzun tadını çıkarıyordu. Bir arkadaşının muhabirleri görerek uyarmasıyla sudan çıkan Özdemir, Kaan Yıldırım’a seslenerek Eyvah Yakalandık dediği iddia edildi.

Demet Özdemir Eyvah Yakalandık Dedi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler