Ana SayfaKültür ve SanatMüzikYazgı'ya Volkan Konak'tan Tam Destek!

İlgili Postlar

Yazgı’ya Volkan Konak’tan Tam Destek!

Fantezi müziğin güçlü sesi Yazgı 2017 senesinde çıkardığı “Kopsun Kıyamet” albümüyle dinleyicisinden büyük bir beğeni toplamıştı. Türk Sanat Müziği alanındaki çalışmalarına hız kesmeden devam eden başarılı şarkıcı Yazgı’ya Volkan Konak’tan tam destek geldi. İşte başarılı şarkıcı Yazgı’nın yeni projesi;

Almanya’dan Türkiye’ye Bir Serüven

Almanya’da doğup büyüyen başarılı şarkıcı Yazgı, “İşitsel Görsel Medya” tasarım bölümünden mevzun olduktan sonra mesleğinde ilke imza atarak başarılı çalışmalar yapmıştır. Türk Sanat Müziğine her zaman derin bir ilgi besleyen Yazgı Türkiye’ye geldikten sonra eğitim alarak profesyonel olarak müzik dünyasına giriş yapmıştır.

Yazgı ‘Kopsun Kıyamet’ Albümüyle Müziğe Hoş Bir Seda Getirdi

“Kopsun Kıyamet” Çok Sevildi

2017 senesinde “Kopsun Kıyamet” albümünü dinleyicisiyle buluşturan Yazgı kendine özgü ses ve yorumuyla dinleyicisini derinden etkilemiştir. Kısa sürede geniş bir kitle yakalamayı başaran Yazgı fantezi müziğin Türkiye’deki başarılı temsilcileri arasında yer almaktadır.

Yazgı Kimdir?

Yazgı’ya Volkan Konak’tan Tam Destek!

“Kuzeyin Oğlu” lakabıyla sevilen sanatçı Volkan Konak, başarılı yorumcu Yazgı’ya kendi bestesi olan “Elbisemde 14 Cep” parçasını hediye etti. Şarkıyı kendi tarzıyla yorumlayarak dinleyiciyse buluşturan Yazgı, geçtiğimiz gün Kuşadası’nda verdiği konserde parçayı ilk kez canlı olarak sahnede seslendirdi. Yorumuyla çok beğenilen Yazgı, “Elbisemde 14 Cep” için şarkının en çok sözlerinden etkilendiğini açıkladı. Şarkının sevgi, mücadele ve özgürlüğü anlattığını vurgulayan Yazgı bu duyguların kendisi için önemli olduğunun altını çizdi Mücadeleci bir ruhu olduğunu açıklayan başarılı şarkıcı dünyanın temelinin sevgi, hayatın temelinin özgürlük olduğuna vurgu yaparak “İnsanın özgürlüğü; istediği her şeyi yapabilmesinde değil, istemediği hiç bir şeyi yapmak zorunda olmamasındadır.” açıklamasında bulundu.

Volkan Konak Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler