Ana SayfaÜnlülerŞükran Ovalı İle Caner Erkin Neden Bu Kadar Gerildi..

İlgili Postlar

Şükran Ovalı İle Caner Erkin Neden Bu Kadar Gerildi..

Ünlü futbolcu Caner Erkin ile oyuncu eşi Şükran Ovalı’nın kızları tam 1 yaşına girdi. Kızları Mihran’a özel verdikleri doğum günü partisinde ünlü çiftin arasında yaşanan gergin anlar, hayranlarının dikkatlerinden kaçmadı. Şükran Ovalı İle Caner Erkin neden bu kadar gerildi. İşte Detaylar..

Şükran Ovalı İle Caner Erkin Neden Bu Kadar Gerildi..

Caner Erkin kimdir?

2017 yılında dünya evine giren ünlü çiftin kızları Mihran 1 yaşına bastı. Mihran için yakın arkadaşlarını davet ettikleri doğum günü partisinde ünlü çiftin bir anda yaşadıkları gerilim, sosyal medya kullanıcılarının da dikkatini çekti.

Şükran Ovalı kimdir?

Aralarımı Bozuk!

Sevilerek izlenen Kanal D’de yayınlanan ünlü magazinci Gülşen Yüksel Salt ile Müge Dağıstanlı’nın hazırlayıp sunduğu 2.Sayfa programında çıkan habere göre, futbolcu Caner Erkin elindeki balonları kızı Mihran’ı koluna takmak istediğinde eşi Şükran Ovalı birden bire kucağında olan Mihranı başka yöne doğru çeviriyor. Gergin anları yüzünde de yansıtan Şükran Ovalı bu görüntüleri  Aralarımı bozuk? sorularını akıllara düşürdü.

Enis Arıkan: “Hiç Bir Sorun Yok”

Bugün 2. Sayfa programına konuk olan oyuncu Enis Arıkan o gün doğum günü partisine gidemediğini fakat akşam Caner Erkin ile Şükran Ovalı’yı evlerinde ziyaret ettiğini söyleyerek ünlü çiftin arasında bir problemin de olmadığını açıkladı.

Şükran Ovalı’dan Kızı Mihran’a Duygu Dolu Sözler;

Oyuncu Şükran Ovalı kızı Mihranın’ın yeni yaşını duygu dolu sözlerle kutladı: “Kızım… Daha gelmeden ismin geldi, sonra hissin geldi. Mihran’ım, can parçam… Geldiğin an aşık oldum sana. Ömrümün geri kalanında en çok seni sevecek olmak, ne güzel bir hafiflik hissettirdi bana. Tarifsiz bir sevgi… Bilmeden, bildiğim o sonsuz bağ… Su gibi hissettim kendimi, hep yeşerten bir hayat gibi. Sayende… Yeniden keşfettim her şeyi. Yeniden başladım, yeniden doğdum seninle. İyi ki doğduk. Seni büyürken görmek en güzel hayalim. Gülüşüne sakladığın hayat, sana cömert davransın dilerim.

Çok sev, çok sevil yavrum! Vicdan yanı başında olsun, aklından düşen kalbine denk gelsin. İyi ki bizimlesin, iyi ki bizi seçtin… Hiç unutma; seni sen olduğun için hep seveceğiz, bir an bile vazgeçmeden… Sağlıklı yaşlara. Mihran Ela 1 yaşında… İlk gün fotoğrafları…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler