Ana SayfaÜnlülerOyuncu Enis Arıkan'dan Dobra Açıklamalar..

İlgili Postlar

Oyuncu Enis Arıkan’dan Dobra Açıklamalar..

Türkiye’nin beğenilen oyuncu ve sunucularından Enis Arıkan, katıldığı Kanal D’nin 2.sayfa programında özel hayatıyla ilgili çok samimi açıklamalarda bulundu. Yaptırdığı estetiklerden tutunda, bugünlere gelene kadar yaşamış olduğu zorluklara değinen Enis Arıkan ve detaylar Haberimizde..

Enis Arıkan Kimdir?

İşte Enis Arıkan’ın Özel Yaşantısıyla İlgili Samimi Açıklamaları;

Ünlü oyuncu Ezgi Mola ile sosyal medya hesaplarından yayınladıkları paylaşımlar ile kırıp geçiren oyuncu Enis Arıkan, 2. sayfa programının bugün konuğuydu. Özel yaşantısıyla da cesur açıklamalarda bulunan Enis Arıkan büyük bir hayran kitlesine sahip..

Enis Arıkan: “Ben Mutlu Olduktan Sonra Gerisi Önemli Değil”

“Tiyatrocu arkadaşlarım sosyal medyada ilerleyince büyük tepki verdi. Hala tiyatroya devam ediyorum ama sosyal medyada eğleniyorum. Ben yine sanatımı yapacağım. Ben mutlu olduktan sonra gerisi önemli değil…..

Yaşım ilerledikçe işlerden kaynaklı depresyona girmeye başladım. Oyuncu kalıplarından çıktığımda ve doğal olup eğlenmeye başladığımda depresyondan çıktım.”

Enis Arıkan itiraf etti: Her yerimde estetik var - Magazin Haberleri

“Babamın Borçlarını Bitirmem Yıllar Sürdü”

“Babam varlıklı bir adamdı. Sonra her şeyini kaybetti ve kalp krizinden vefat etti. Ablam, annem ve ben ‘Hayatta kalacağız’ dedik. Hep beraber bugünlere geldik…..”

“İlk konservatuvarı bitirdiğimde reklam filminde rol almıştım. İlk kazancımla babamdan kalan borçları ödedim. O borçları bitirmem yıllar yıllar sürdü ama babamın canı sağ olsun.”

“Hayatta artık hiçbir şeyi düşünmüyorum. Ezgi ile birlikte ağlıyoruz ama sosyal medyada story paylaşıp gülüp, eğlenmeye devam ediyoruz. Devir değişti. Ben ünlü isimlerin daha ulaşılabilir olmasının daha sempatik, daha tatlı ve daha gerçekçi olduğunu düşünüyorum.”

Enis Arıkan itiraf etti: Her yerimde estetik var - Magazin Haberleri

 

Enis Arıkan: “Annemin Reklamlarda Yer Olmasını İstemiyorum”

“Annemle ilgili çok fazla iş teklifi alıyorum ama oynatmıyorum, izin vermiyorum. Küçük reklam filmleri çekiyoruz ama samimi olmayan şeylerde annemin yer almasını istemiyorum.”

“Minik Minik Estetik Yaptırıyorum”

“Her yerimde estetik var, minik minik yaptırıyorum. Botoks değil, ışık dolgusu yaptırdım. Saçlarım vardı ama azdı. Sonra saç ektirdim. Daha sonra dizi için saçıma protez taktılar ve bir daha kendi saçımı kullanmak istemedim.”

“Denize Girmiyorum!”

“Takıntılı bir adam olduğum için denize asla girmiyorum. Göbeğim görünecek diye yıllarca denize girmedim. O benim deliliğim, çok takıntılıyım. 3 senede bir biriyle tartışırım. “Hayal ettiğim her şeyin fazlası oldu. Sokağa çıktığımda seviliyorum, bu bana yetiyor.”

Enis Arıkan’dan Ezgi Mola’ya Övgü Dolu Sözler;

“Ezgi Mola ile konservatuvarda sınıf arkadaşıydık. Ben piyasaya onlardan daha geç girdim…

Ezgi ile Mustafa inşallah evlenir, mutlu oluruz. Ezgi her şeyin üstesinden gelebilen bir kadındır, ben ondan çok şey öğrendim. Konservatuvarda da böyleydi. Çok akıllı ve tatlı bir kadındır Ezgi…”

Ezgi Mola Kimdir?

Enis Arıkan itiraf etti: Her yerimde estetik var - Magazin Haberleri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler