Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç'dan Boşanan Chloe Laughnan'dan Esrarengiz Paylaşım

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’dan Boşanan Chloe Laughnan’dan Esrarengiz Paylaşım

Bu yılın en sürpriz ayrılığı olan Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan’ın boşanmasının yankıları hala devam ederken, eski eş Chloe memleketine geri döndü. Chloe Loughnan’ın bu gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı ise Magazin gündemini yine karıştırdı. İşte Detaylar..

Serdar Ortaç ve Chloe Laughnan Boşanmasına Sebep Bebek Aldırma mı?

Chloe Laughnan’ın Esrarengiz Paylaşımı

2014 yılında Serdar Ortaç ile evlenen  Chloe Loughnan, geçtiğimiz haftalarda tek celsede ayrıldı. Ünlü popçu Serdar Ortaç ile nikahlandıktan sonra Türkiye’ye yerleşen Chloe Loughnan, Ortaç ile 5 yıldır yaşadığı evden 10 bagajla ayrılarak memleketi İrlanda’ya dönmüştü.  Kendi sosyal medya sayfasından bir paylaşım yapan Chloe, yaşadığı bu durumun kendisini de etkilediğini kanıtlamış oldu.

Chloe Loughnan: “Beni Anlamaya Çalışsan Kendi Aklını Yitirirsin”

Güzelliği ile ünlü İrlanlalı model Chloe Loughnan, kendi sosyal medya hesabı olan Instagram sayfasında kahve içerken görüntülendiği resminin paylaşımını yapıp “Beni anlamaya çalışsan kendi aklını yitirirsin” ifadeleriyle altına yazdığı mesajı ise çok manidardı.

Chloe Loughnan kimdir?

Chloe Loughnan Boşanacağını O Gün Öğrenmişti!

Boşandıkları gün adliye çıkışında yaptıkları açıklama sonrasında hemen akşamına sinir krizi geçirerek hastanelik olan güzel model Chloe Loughnan’a boşanacaklarını son anda öğrenmesi oldukça üzücü bir durumu yaşatırken, ünlü modelin ayrıldıktan sonra da Ortaç soyadını sosyal medya hesaplarından kaldırmaması ise dikkat çekti.

 Serdar Ortaç kimdir?

İşte Chloe Loughnan’ın Düşündürücü O Paylaşımı;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler