Ana SayfaÜnlülerDemet Özdemir Ve Can Yaman İşte Böyle Yakalandı!

İlgili Postlar

Demet Özdemir Ve Can Yaman İşte Böyle Yakalandı!

Uzun zamandır birlikte oldukları iddia edilen çift sosyal medyadan öyle bir paylaşım yaptı ki Can Yaman ve Demet Özdemir işte böyle yakalandı!

Dizi Bitince Soluğu Tatilde Aldılar

can-yaman-demet-özdemir-yakalandımı

Televizyon ekranlarında reyting rekorları kıran başarılı Erkenci Kuş dizisi final yaptıktan sonra bir çok oyuncu kadrosuna dahil olan kişiler soluğu tatil de aldı, tabi buna dahil olan kişiler arasında Can Yaman ve Demet Özdemir’ de vardı. İki başarılı oyuncu çok yoğun geçen sezonun ardından herkes gibi tatili hakeden isimlerden oldu. Can Yaman ve Demet Özdemir bütün bir sezon boyunca çeşitli platformlarda gerçekleşen ödül törenlerinde en iyi oyuncu ödüllerini toplayarak ne kadar başarılı bir iş gerçekleştirdiklerini herkese kanıtlamış oldu.

Demet Özdemir Ve Can Yaman İşte Böyle Yakalandı!

İnstagramda ard arda paylaşım yapan ikili önce Can Yaman’ın videosuyla buluştu. Can Yaman köpeği ile birlikte ve deniz oyuncağı üzerinde paylaştığı video kısa sürede fazla etkileşim alarak takipçilerine ulaşmış oldu. Sonrasında ise Demet Özdemir’in de paylaştığı bir fotoğraf sayesinde anında takipçilerin gözünden kaçmayan o küçücük detay sayesinde Demet Özdemir Ve Can Yaman işte böyle yakalandı!

Aynı Manzara Aşkı Ele Verdi!

Beraber olduklarını uzun süreden beri saklayan bu çift paylaştıkları gönderiler sayesinde aşklarını kanıtlamış oldular. İkilinin paylaştığı fotoğrafların arka planında aynı manzara ve koyun bulunması birlikte tatilde olduklarını ispatlamış oldu. Birlikteliklerini inkar etmekten asla vazgeçmeyen bu çift gözü dikkatli takipçileri sayesinde yakalarını ele vermiş oldular. Beraber Marmaris’te tatil yapan çiftten henüz bir açıklama gelmiş değil…

demet özdemir can yaman

Demet Özdemir kimdir?

can yaman demet özdemir yakalandı

 

 Can Yaman Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler